Na 20. ročník Her Commonwealthu si po královně, které minulý týden kazila výhled na závody a utkání rozložitá dáma s obřím kloboukem, vyrazila také vévodkyně Kate, její manžel William a jeho brácha princ Harry.

Nejdříve zašli na box. Při drsných úderech, které létaly ringem, si Kate úděsem zakrývala oči, aby radši nic neviděla. Když však mohla, povzbuzovala a radovala se z úspěchů sportovců.

Pak si manželé vychutnali plavání. Spolu sledovali finále osmistovky volným způsobem. Na tribuně bylo však takové vedro, že se jejich veličenstva musela ovívat identifikačními kartičkami, které jim visely na krku. Ještě to nebyly žádné malé vizitky, ale plachty velikosti nejméně A5, takže ochlazení skutečně přišlo. Ještě předtím však horko stouplo do hlavy jak Kate, která se ksichtila do kamer, tak Willovi, který ji pod záminkou ochlazování její visačkou naoko trochu přiškrtil.

A když si mysleli, že je nikdo nepozoruje, nebo jim to bylo zkrátka jedno, drželi se manželé láskyplně za ruce a hladili se navzájem po stehnech. Zato Harry se místy krapet nudil, alespoň s takovým obličejem ho zachytili fotografové. Zábavu si vynahradil v momentu, kdy provedl zákeřnou fotobombu do snímku novozélandského ragbyového trenéra, který se fotil o několik řad pod ním.

Harry si nenechal ujít příležitost vlézt do záběru a udělat fotobombu
Autor: Facebook.com

Fotogalerie
23 fotografií