Královna Alžběta byla jako hrdá prababička jedna z prvních, kdo dorazil do Kengsingtonského paláce. Na sobě měla královna šaty s květinovým vzorem a na krku své oblíbené perly. Se svým pravnoučkem strávila Alžběta celých 50 minut svého drahocenného času.

Její manžel, princ Phillip se sice nemohl účastnit kvůli pracovním záležitostem, ale vévodkyně Kate zavezla George za doprovodu ochranky a chůvy Marie Borallo do Buckinghamského paláce, aby se s ním mohl potěšit i on.

Georgův dědeček princ Charles zmeškal oslavu kvůli oficiální cestě do Skotska. Dostal zde pro vnoučka obří plyšovou veverku. Není to poprvé, co chyběl při prvních narozeninách někoho z rodiny. Zrovna v době, kdy jeho syn William dovršil svůj první rok na světě, byl Charles i se svou tehdejší ženou princeznou Dianou v Kanadě.

Princ Harrysi jako správný strýček oslavu ujít nenechal. Popřát synovci přijel i bratr vévodkyně Kate James, který dorazil ve svém jaguáru. Georgeova tetička Pippa Middletonse později nechala ke Kensingtonskému paláci dovézt černým taxíkem.

Nechyběli samozřejmě ani Kateini rodiče, Carole a Michael Middletonovi. Babička Carole prý dokonce celou oslavu ve stylu pohádkového Petra Králíčka organizovala. Georgeova chůva, která pochází ze Španělska, pak zase pro oslavence připravila speciální dort.

Williamova sestřenice, dcera princezny Anny, Zara Phillips, dorazila jako jedna z posledních společně s manželem Mikem Tindallem. Mezi dalšími hosty byli Georgeovi kmotři - Williamův přítel Jamie Lowther-Pinkerton, Kateina kamarádka z univerzity Emilia D’Erlanger a princův přítel z dětství William van Cutsem.