Harry byl pro ostatní hosty jednoznačně největším a nejslavnějším účastníkem šlechtické veselky, která se konala v malé obci na Slovensku. Hraběnka Ilona von Krockow, která má kořeny právě v sousední zemi, totiž vdávala svou dceru. Ta si brala francouzského podnikatele s diamanty Alexandra Mavrose, jehož šperky zdobí i britskou vévodkyni Kate.

Byli jsme velmi překvapeni, když jsme ho zahlédli, ale okamžitě jsme věděli, že je to on. Viděli jsme ho jen chvilku. Prošel se před kostelem a pak zmizel vevnitř,“ svěřili se obyvatelé vesnice Novému Času. Skutečnost, že princ Harry byl skutečně na Slovensku, později potvrdila i britská média a Buckinghamský palác.

Princ Harry je ženichův dobrý přítel, a tak není divu, že nemohl na velkolepé svatbě chybět. Jako doprovod si vzal svou expřítelkyni Chelsy Davy, se kterou podle mnohých znovu randí.

Podle Nového Času britský následovník trůnu přiletěl do Bratislavy běžnou linkou už ve čtvrtek, kde se celý den procházel s partou kamarádů po městě. „Bylo kolem něho pár bodyguardů a kamarádi. Dobře se bavili, ale jinak se choval jako běžný cestující,“ pochlubila se deníku žena, která seděla s princem na palubě letadla. Z Bratislavy je pak luxusní autobus odvezl do kostelíka, kde se svatba konala.

Svatebčané byli ubytováni v hotelu, který je prý jedním z nejromantičtějších v celé Evropě. Jeho historie sahá do začátku 18. století, kdy ho nechali postavit jako venkovské sídlo. Noc v něm přijde asi na 10 tisíc korun a v jeho pokojích byly ubytovány takové hvězdy jako třeba naposledy kapela Boney M.