Harry se totiž obklopil krásnými ženami, které na svatbu dědičky hotelového impéria Holiday Inn dorazily, a užíval si veselku plnými doušky! Jen pár dní poté, co se opět dostal na trh s nezadanými, tak nejspíš hledá, která z dívek by se mohla stát jeho novou přítelkyní. Přeci jen královnino ultimátum je jasné – svatba do třiceti.

Přestože na veselku dorazil Harry podle všeho zachmuřený a bez nálady, přítomné dámy mu ji velmi rychle zvedly, jak uvádí zdroj. „Nemůžu říct, jestli tam byl s jednou dívkou, nebo s dvaceti.“ A ten nešetří ani dalšími podrobnosti z následné párty, která se konala za „zavřenými dveřmi“. Na rozdíl od svatebního obřadu, který byl pod otevřeným nebem, se následná oslava odehrávala v uzavřeném stanu, kam nikdo, krom pozvaných hostů, neměl přístup.

Prozradil totiž tajemství tanečních pohybů prince Harryho! Ten se nezdráhal na parketu rozbalit své taneční umění a předvedl twerking, neboli pohyb boky v podřepu nahoru a dolů, současně se při tomto stylu tance poskakuje, což třese a pohupuje pozadím. William raději jen přihlížel, i tak se ale skvěle bavil. „Ti chlapci vědí, jak se paří. Hraju na svatbách již 50 let a nic podobného jsem ještě nezažil,“ nechal se slyšet frontman skupiny, která k tanci hrála.

Na Harryho musel být tedy velmi zajímavý pohled, podobné pohyby se asi příliš nezamlouvaly jeho babičce, královně Alžbětě II. Ještěže tam nebyla a usvědčující materiály v podobě fotografií zatím nikdo nezveřejnil!