Úsměv

Jak Kate, tak William ztrácejí úsměv jen v opravdu závažných či smutných chvílích. Jinak je na veřejnosti zdobí široký a hlavně vřelý úsměv, který nepůsobí strojeně. Hlavně u Kate funguje jako zázračný lék, který vyléčí všechny neduhy.  

Kate s Williamem zdobí téměř neustále úsměv.
Autor: Profimedia

Chování

Chování vévodkyně a vévody z Cambridge je skromné. Nemají manýry hvězd, které si mohli díky své popularitě osvojit. Přeci jen patří k nejoblíbenějším párům na světě, který všichni obdivují. S fanoušky na svých cestách se zdraví a téměř vždy prohodí s některými pár slov. A komu by to nestouplo do hlavy? Kate s Williamem zatím opravdu ne.

Kate s Williamem si svým chováním získali lidi.
Autor: Profimedia

Původ Kate

Je to snem všech obyčejných dívek a Kate je důkazem toho, že se to opravdu může stát! Z obyčejné dívky se stala vévodkyní a budoucí královnou, která zůstala stejná a nabytá sláva její chování nezměnila. A tak i ostatní dívky z řad obyčejných pozemšťanů můžou snít, že jednou potkají opravdového prince, který se do nich zamiluje!

Kate pochází z obyčejné rodiny. A tak se stala vzorem pro ostatní normální dívky
Autor: Profimedia

Vstřícnost a respekt

William i Kate mají jednu velkou výhodu, díky své vstřícnosti si vybudovali respekt u médií hlavně v Británii. Ty tak ctí soukromí mladého páru a nenarušují poklidný rodinný život, který teď vedou při výchově svého malého syna George. Na oplátku tak například získali první rodinný portrét s malým Georgem ze soukromí, který fotil Katin tatínek.

Prince William, jeho manželka Kate, s novorozeným synem. Fotografie je pořízena v zahradě rodinného domu Middletonových. I to získali novináři díky dobrým vztahům s královskou rodinou.
Autor: profimedia

Princ George

Ten je dalším důvodem, proč následníka trůnu a jeho manželku milovat. Přivedli na svět nejrozkošnější miminko, které je asi zároveň tím nejmilovanějším na celém světě. Navíc udává i trendy, pokud Kate s Williamem malému Georgovi něco koupí, za chvíli to je nedostatkové zboží.

Prince George je asi nejmilovanější miminko na světě.
Autor: EPA

Tradice vs inovátorství

Mladý královský pár ctí tradice. To dokázal i na královské cestě na Novém Zélandu, kdy se s tradičními obyvateli Maory pozdravili otřením nosů o nos, přesně jak to je zvykem v maorské kultuře. I přesto se hlavně v Británii snaží tradice obléknout do moderního kabátu.

Takhle se zdraví na Novém Zélandu. Vévodkyně Kate ctila tradice.
Autor: isifa.com
William" alt="1966213:full:false:false:false" width="978" height="651" />

Oblíbenost

Oba jsou mladí a plní naděje, což dodává naději i obyvatelům Velké Británie. Kate i William jsou otevřeni novým směrům a milují svůj lid. Ve Williamovi navíc jeho poddaní vidí hodně z jeho matky princezny Diany, která byla miláčkem národa. Jeho otce prince Charlese naopak kvůli jeho milence a druhé manželce Camille Parker Bowles v oblibě příliš nemají.

Princ Charles a Camilla nejsou v Británii příliš oblíbení
Autor: Reuters

Video
Video se připravuje ...

Kate ukázala co nechtěla aneb zahraniční cesta Tomáš Polák, Reuters

William,%20George,%20video" alt="1966392:gallery:true:true:true" width="450" height="253" />