Blonďatá kráska prince Harryho uhranula přesně před dvěma lety, kdy spolu začali chodit. Cressida Bonas, která vystupovala v divadle a byla příležitostnou modelkou, se hereckého života musela vzdát. A to právě kvůli svému vztahu. Z Kensingtonského paláce totiž přišlo nařízení.

Svou krásou a milou povahou si ale získala i srdce královny Alžběty II., která ji jako jedinou z Harryho přítelkyň pozvala právě do Kensingtonského paláce. A tak netrvalo dlouho a Harry chtěl jejich vztah posunout na další úroveň, Cressida však na manželství ještě nebyla připravena.

Nyní to ale vypadá, že svatba bude muset být zorganizovaná velmi rychle, dítě se totiž musí narodit do manželství. Navíc to není první skandál, který vznikl v souvislosti s mladším synem princezny Diany a jeho lásky. Podle zákulisních informací Harryho otec princ Charles na svého syna tlačil, aby se s jihoafrickou blondýnkou přestal stýkat úplně. A to kvůli její matce, která je čtyřikrát rozvedená, v minulosti patřila k tzv. „zlaté mládeži“ a nafotila polonahé fotky, na kterých je potřená olejem.

Nebo že by těhotenství bylo plánované? Na truc princi Charlesovi? Jisté je, že vévodkyně Kate, budoucí Cressidina švagrová již pilně nakupuje časopisy se svatební tématikou, aby při plánování svatby blondýnce pomohla…