Zatímco první těhotenství Kate bylo bouřlivé a vévodkyně musela první měsíce strávit pod dohledem lékařů v nemocnici, nyní si jiný stav prý užívá. Svědek, který promluvil pro Star magazine tvrdí, že viděl, jak si vévodkyně spokojeně během návštěvy premiéry dokumentu slavného dokumentaristy Davida Attenborougha o londýnském Přírodopisném muzeu položila ruce na bříško a svůj požehnaný stav něžně hladila. „Vypadala nádherně a spokojeně. Ruku si na bříšku držela skoro celý večer,“ řekl údajný očitý svědek. Prý se jí už dokonce trochu rýsovalo bříško a William se prý starostlivostí o ní a gentlemanstvím mohl přetrhnout.

Rodiče půlročního Georgie Kate a William oznámili prý radostnou novinu rodině a královně Alžbětě během předvánočního oběda, 18. prosince, který se uskutečnil tradičně v Buckinghamském paláci.

Celá rodina se to snaží držet pod pokličkou. Oficiálně má být očekávání druhé potomka oznámeno na Nový rok,“ řekl magazínu zdroj z blízkosti britské královské rodiny.

Bude to Diana?

Není tajemstvím, že by si Kate přála holčičku. Dostala by prý jméno po některé příbuzné. Spekuluje se opět o jménu Diana, jako tomu bylo v případě prvního miminka. Na Dianě se prý shodla také Katina rodina včetně matky Carole. „Kate s Williamem dále zvažují jméno Elizabeth nebo Phillipa. Pokud by to byl chlapec, tak v úvahu připadá Charles, Henry, Philips nebo Spenser,“ cituje Star svůj zdroj.

No uvidíme, čeho se dočkáme. Je jasné, že dřív nebo později Kate podruhé těhotná bude. A ať to bude holka, nebo kluk, svět poblázní stejně jako malý George.