Vévodkyně Kate prý nemá příliš v lásce vaření. Přestože by se tím nemusela příliš stresovat, přeci jen má na to doma služebnictvo, rozhodla se něco přiučit. Již na jaře letošního roku se snažila vplout do tajů italské kuchyně, když sbírala rady od hospodyně Antonelly Fresolone.

Nyní zašla ještě dál, tedy alespoň podle Alison Jackson, která má zálibu ve fotografování dvojníků slavných osobností. Měla totiž do své kuchyně pustit vyhlášeného kuchaře Gordona Ramsayho, který ji měl ukázat pár triků hodících se na blížící se Vánoce. Ten nelenil a přispěchal kuchařince Kate na pomoc.

Letošní Vánoce budou jiné...

Ve skutečnosti ale Kate vánoční večeři pro svého muže prince Williama (31) a syna George připravovat nebude. Je totiž již teď jasné, že Vánoce stráví s královnou Alžbětou II. (87), která se inspirovala u svého vnuka prince Williama a začala porušovat letité tradice. Pozvala totiž na Vánoce i rodiče Kate, Michaela a Carole Middletonovi. „Letošní oslavy Vánoc budou speciální a to kvůli princi Georgovi, pro kterého budou první,“ sdělil královský zdroj The Sun.

Princ William se tak nemusí obávat, že by Kate mohla své kuchařské umění uplatňovat již letos a do příštích Vánoc je daleko.

Fotogalerie
6 fotografií