Mezi prvními nakráčela do Královské kaple Georgova babička Carole v doprovodu svého manžela, která šokovala svým tmavým kabátem.

Jak se zdá, od pozvaných dam se totiž očekával přísný dress code, který vyžadoval oděv stejné barvy, kterou oblékl princ George, a pro britskou rodinu tolik typický klobouček.

Nakonec se však ukázalo, že pod tmavým kabátem skrývala krémové šaty, takže jediné, v čem se netrefila, byl poněkud obyčejný klobouk.

Tetička Pippa svým vzhledem opět nezklamala. Do posledního puntíku následovala předepsaný dress code. Přišla v krémovém kabátku od britské návrhářky v hodnotě 23 tisíc korun. Kabátek jí sahal po kolena, a Pippa tak opět rozvířila diskuzi, zda vypadá lépe než její sestra Kate.

Celá v krémové přišla i Georgova druhá babička Camilla. Jako vždy zvolila velmi elegantní šaty, přes které přehodila buklý kabát a na hlavu slušivý klobouček, který skvěle ladil se zbytkem outfitu.

Jediný, kdo se naprosto vyjímal od zbytku své rodiny, byla královna Alžběta II. Ta se „vykašlala“ na krémový outfit a na křtiny svého pravnuka George nakráčela v modrém kostýmku s pořádným kloboukem.

Fotogalerie
8 fotografií