Princ Harry poznal Cressidu Bonas minulý rok a byla to láska na první pohled. Šťastný Harry požádal Cressidu o ruku rok a půl od jejich prvního setkání. Ta původně z představy manželství s Harrym nebyla příliš nadšená. Jak uvádí zdroj blízký princi Harrymu, bála se všech povinností, které vyplývají z toho být součástí královské rodiny.

Tyto obavy se ale postupem času rozplynuly a blondýnka podlehla Harryho šarmu. „Cressie se vdá za Harryho. On pořád mluví o manželství a dětech a ona si už na takovou představu zvykla,“ prozradil zdroj britskému deníku Telegraph. „Svatba bude nejspíš příští rok,“ dodal.

Válka vévdodkyň?

Obavy z královských povinností by však mohl nahradit strach z toho, jak bude vycházet se svou budoucí švagrovou, manželkou prince Williama. Cressidu totiž nemá příliš v lásce vévodkyně Kate (31), protože nejlepší kamarádka její budoucí švagrové je bývalou láskou prince Williama (30).

Princ Harry se nechal slyšet, že by se rád oženil a počal dítě do svých 30. narozenin. Pokud se toho chce doopravdy držet, tak již nemá moc času!

Fotogalerie
9 fotografií