V prosinci byla Kate odvezena do nemocnice kvůli silným ranním nevolnostem a zůstala tam tři dny. Od té doby se ale stále potýká s nechutenstvím, které ji celým těhotenstvím provází. Kate se musí přemáhat, aby vůbec něco snědla. Důsledkem pak je, že místo, aby nabírala těhotenská kila, jako každá zdravá matka, vypadá až nezdravě pohuble.

„Při každém pohledu na jídlo se Kate udělá špatně a chce se jí zvracet,“ svěřila se médiím Katina kamarádka Jessica s tím, že se Kate cítí jako by něco špatného snědla a měla by scvrknutý žaludek. „Dělá ji problémy sníst celé jídlo, velmi rychle se zasytí,“ dodala.

Taková porucha příjmu potravy může pro nenarozené miminko a nastávající maminku znamenat velké nebezpečí. Kate se proto rozhodla vyhledat pomoc a podstopit hypnózu. „Hypnoterapie odvádí z hlavy ven všechny zlé myšlenky spojené s jídlem a ranními nevolnostmi a nahrazuje je chutěmi na zdravé a výživné jídlo,“ prozradila Jessica.

Podle všeho tato netradiční terapie funguje. Kate začala jíst alespoň nějaké ovoce a zeleninu a dokonce byla spatřena, jak si odskočila do známé kavárny na kávu a sušenky.

Fotogalerie
5 fotografií