Detaily z eskapády prince Harryho v hotelu Wynn v Las Vegas pomalu pronikají na veřejnost. Harry o víkendové noci popíjel s dvěma spolužáky z Etonu, když se k nim připojily dívky, které krátce předtím potkali v hotelové lobby. Všichni se odebrali do princova pokoje, kde hráli svlékací hru na fanty.

Dívkám nikdo neodebral mobilní telefony. Princovi ochránci zpočátku protestovali proti pořizování fotografií („ale no tak, dámy, žádné fotky...“), ovšem po několika hodinách, když už byli všichni opilí, si pořizování snímků nikdo nevšímal, napsal magazín TMZ.

Moc testosteronu

„Na ochranu tohoto mladého muže platíme ohromné částky,“ sdělil listu Telegraph bývalý šéf královské ochranky Dai Davies. Harry je podle něj „moc milý pán“, ale zároveň má „vysokou hladinu testosteronu, která může být pro ochranku noční můrou“.

„Dnes to byla kamera, zítra to může být zbraň,“ řekl listu Sun Ken Wharfe, bývalý bodyguard princezny Diany. Královský palác tělesným ochráncům prince i Harrymu samotnému nyní zatne tipec.

Šéf metropolitní policie, pod něhož ochranka spadá, však tresty pro své podřízené nechystá. „Mají ho chránit před nebezpečím, nikoli omezovat v soukromém životě,“ řekl Bernard Hogan-Howe.

Koupání v džínách

„Je to banda amatérů,“ mají ve věci jasno experti na celebrity. Celé věci podle nich šlo velmi lehce předejít, kdyby bodyguardi zabavili mobily.

Americký tisk se už několikátý den baví Harryho divokou dovolenou v Las Vegas, při níž vodka tekla proudem a princ do toho skákal přiopilý do bazénu v džínách.

Fotogalerie
13 fotografií