Černá ovce rodiny, zrzavý princ Harry, byl už několikrát u samotné královny Alžběty II. na koberečku za jeho výstřelky na večírcích. Její kázaní ale Harry poslouchá jedním uchem dovnitř a druhým ven, a tak už zase řádí jako malý kluk. V zábavním městě plného casin se konala vodní párty, kterou si pařmen Harry samozřejmě nemohl nechat ujít. Zapomněl na své královské vychování a bez rozmyšlení natáhl plavky a hurá do vody.

Bláhově si myslel, že zůstane v utajení a mezi davem lidí se ztratí, když nasadí klobouk a tmavé brýle. I tak se ho ale podařilo fotografům najít. Harry, který byl členem britské armádní jednotky, chodí pravidelně cvičit a je to na něm vidět. Přítomné dámy tak měly skvělou podívanou.

Harry je pěkný výtržník a tato vodní party, byla jen slabý odvar. V minulosti upoutával pozornost horšími skandály. Například na maturitním večírku přišel oblečen v nacistické uniformě a byl natočen, jak šňupe vodku. Jeho otec, princ Charles, mu jako trest nařídil povinnou návštěvu koncentračního tábora v Osvětimi.

V roce 2008, pak v armádě řekl svému spolubojovníkovi "Á, pakoš přišel". Pakoš je označení pro muslimského zajatce. Tato urážka se stala dalším z důvodů, proč opustil britskou armádu.

Fotogalerie
4 fotografie