Jen před několika málo dny vydal časopis Woman’s Day exkluzivní snímky prince Williama a Kate (oba 30), jak si loni užívali na líbánkách na Seychelách. Královský dvůr takový projev neúcty k soukromí manželů naprosto šokoval.

Bouřlivák Harry

Zatímco v předchozím případě v tom byl mladý manželský pár nevinně, princ Harry (27) si za většinu excesů mohl sám. Nejvíc zostudil rodinu, když v roce 2005 dorazil na jednu párty v nacistické uniformě a považoval to za báječný vtip. O dva roky později se objevila nahrávka, na níž si zahrával se životem, když šňupal vodku. Nedlouho nato ho paparazzi vyfotografovali, jak líže kamarádovi bradavku. Večírky byly ještě před nedávnem u Harryho na prvním místě. Nyní se snad už konečně zklidnil.

Charlesovy ženy

Už první manželka prince Charlese (63), princezna Diana (†36), bývala královně trnem v oku. Přestože se snažila, nikdy nedokázala ze svého chování vymazat, že pochází z lidu. Na rozdíl od královské rodiny ji Britové za to milovali.

Pak ale přišlo plno skandálů – rozvod, jiní muži a završila to tragická autonehoda v roce 1997, při které Diana přišla o život. Královnu tato žena stála mnoho nervů. Po osmi letech od Dianiny smrti si vzal princ Charles Camillu Parker Bowles (64).

Princ Charles si ji chtěl vzít ještě před manželstvím s Dianou, ale dvůr k tomu nedal souhlas. Svatby se dočkali až poté, co oba prožili neúspěšná manželství. I na Camille vadí královně její neurozený původ.

Fotogalerie
12 fotografií