John a Frances Canningovi listu The Sun řekli, že královna si s nimi popovídala a nechala se i vyfotit. "Bylo to velmi zvláštní a moc milé, že si dala tu námahu a pohovořila s námi," řekla Frances Canning.

Osmačtyřicetiletý novomanžel podle listu The Sun prý věděl předem, že královna navštíví radnici v den jejich svatby, a jen tak z legrace napsal do Buckinghamského paláce a pozval královnu na svatbu. Dostal zdvořilou ale odmítavou odpověď. Mezitím ale královští úředníci začali tajně připravovat setkání, napsal list.

Canning řekl, že během fotografování si stihl i pohovořit s princem Filipem. "Je to okouzlující muž - pro mě to byla třešnička na dortu slavného dne," řekl. Čtyřiačtyřicetiletá nevěsta byla až dojatá, když je královna oslovila jejich křestními jmény.

"Řekla mi, že mi to moc sluší a popřála nám všechno nejlepší do budoucnosti. Musíme nyní rozšířit naše svatební album. Není mnoho lidí, kteří budou mít fotografie jako my," řekla.

Pětaosmdesátiletá královna zavítala do Manchestru v rámci své cesty pořádané u příležitostí diamantového jubilea, tedy šedesátého výročí svého nástupu na britský trůn.

Fotogalerie
6 fotografií