Zatím poslední známý dlouhodobý vztah s Alexem Loudonem (31), hráčem kriketu, skončil z řady důvodů v troskách, z čehož se Pippa nějakou chvíli vzpamatovávala. Nyní se však zdá, že se Pippě vrací úsměv na tvář i chuť do dalších milostných dobrodružství.

Na finále tenisového Turnaje mistrů ji paparazzi zachytili celou zářící po boku neznámého elegána, zatímco se po kurtu proháněli bývalá světová jednička Roger Federer a Francouz Jo-Wilfried Tsonga. Je však otázkou, co si Pippa užívala víc - dramatické tenisové klání, nebo příjemnou společnost? Úsměvy každopádně rozdávala na všechny strany, jako by chtěla ukázat, že smutek z rozchodu je pryč.

I v minulosti se Pippa zúčastnila řady podobných akcí, např. Wimbledonu či French Open a tak nemůže být pochyb, že je příležitostnou tenisovou fanynkou. Co média však samozřejmě zajímá více, je její soukromí. S neznámým společníkem byla spatřena již dříve, naposledy před exkluzivní nemovitostí stavební společnosti Grosvenor Estates, což vyvolalo spekulace dokonce o jejich společném stěhování. Je to tedy jen kamarád, nebo něco víc? Jak se navíc říká, kamarád, taky rád...

Nejde ale o jediného muže, který se pohybuje v jejím nejbližším okolí - dalším nápadníkem může být třeba jeden z přátel prince Williama a vlastník nočního klubu William Gilkes. A tak zatím není jisté, u koho Pippa v budoucnu opravdu zakotví. Zvlášť když se v anglickém bulváru již delší dobu šušká o její náklonnosti k princi Harrymu, což by byla partie jak hrom!