"Nespala jsem s ním. Choval se ke mně jako džentlmen, ale to je všechno. Je opravdu okouzlující, ale stojím nohama na zemi. Jistě se tak chová ke všem ženám," řekla Jessica Daily Mailu na svou obranu, že ani princi hned tak nepodlehne.

Novináři požadovali po Jessice, aby vysvětlila fotky, kde se s Harrym líbá. S brekem utekla. Později ji našli ve vedlejší místnosti baru v přítelově (dělá baru manažera) náruči. "Je to pro mě tak těžké. Nic z toho jsem nechtěla," plakala. Přítel jejím tvrzením, že s Harrym nic neměla, věří.

Princ Harry prý Jessicu s ještě jednou dívkou pozval druhý den na snídani. "Dali jsme si míchaná vejce a říkali si, jak je to skvělé jíst s princem. Pak jsme šli do mexického baru a pili koktejly."

Z pokoje, kde Harry přespával, viděl hotelový personál odcházet dívku v šest hodin ráno. Když vedoucímu hotelu ukázali novináři fotku Jessicy, potvrdil, že to byla skutečně ona. Jessica ale stále zatlouká: "Ne, ne. To jsem nemohla být já. Musela to být jiná dívka. Jsem si jistá, že Harry má spoustu dívek."

Zatímco spousta mladých žen by intimní zážitek s princem Harrym nadšeně vykřikovala do světa, Jessica by byla nejradši, aby se Harry tu osudnou noc šel pobavit do jiného baru. Málem ji to stálo vztah.

Fotogalerie
5 fotografií