Pod Kate se možná kýve židle. Zvídaví britští novináři totiž vypátrali, že její dvacetileté sestřenice Katrina Darling je burleskní tanečnice neboli komediální striptérka. A jak je známo, královna Alžběta II. si potrpí na řádné mravy. Snad ale vnukovi Williamovi svatbu s neposkvrněnou Kate nezakáže. Pár by se měl vzít již 29. dubna.

Vlastenka

Katrina se jako burleskní tenčnice živí už dva roky. Její typické číslo je vlastenecké. Je oblečená do šatů s motivem vlajky. Na konci vystoupení na ní zůstanou jen střapce na bradavkách a minikalhotky. Výstup se jmenuje jako britská hymna, God Save The Queen (Bože, ochraňuj královnu). Jindy se zase celá nechá zahalit do balónků, který jeden po druhém praská a pomalu tak odhaluje její tělo.

Pro dráhu burleskní tanečnice se rozhodla už v sedmnácti letech. “Vplížila jsem se na burleskní show a hned jsem věděla, že to chci dělat. Dva týdny po svých osmnáctých narozeninách jsem měla první vystoupení. Po pár show jsem věděla, že chci, aby tohle byla moje kariéra. Na jevišti se nestydím a náhradnici nepotřebuju. Jsem sama sebou,” říká Katrina.

Její profese šokovala královskou rodinu nejvíce od doby, kdy se milenka prince Andrewa Koo Stark objevila v erotickém filmu. Palác ji Andrewovi zakázal i přesto, že spolu pár randil už osmnáct měsíců.

Katin strýček nabízel novinářům drogy

Katrine, která žije s s matkou Maureen (54) a otcem Ericem (65) a která velmi obdivuje nejznámější burleskní tanečnici Ditu Von Teese, ani nevěděla, že má tak slavnou sestřenici. Příbuzné jsou totiž z druhého kolena. Katrinina babička Jane Darling byla sestra Middletonina pradědečka Thomase Harrisona.

“Katrine pracuje jako burleskní tanečnici už pár let. Má ráda tu komickou stránku této práce. Kate Middleton asi musela být překvapená, když se dozvěděla, co její sestřenice dělá,” domnívá se matka Katrine.

Katrine není jedinou příbuznou Kate, která šokovala královskou rodinu. V červenci roku 2009 vyvolal rozpaky Middletonin strýček Gary Goldsmith (45), který nabízel novinářům Sunday newspaper drogy a zavedl je k pasákovi.

Fotogalerie
12 fotografií

s matkou Maureen (54) a otcem Ericem (65)