Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šok pro Williama: Kate je prý neplodná!

19. května 2011 | 13:56

Princ William (28) a celá královská rodina je v šoku. Princezna Kate (29), od které se očekává, že přivede na svět následníka trůnu nejslavnější monarchie světa, je podle královského lékaře neplodná.

Zatímco William a Kate prožívají královské líbánky na Seychelách, americký týdeník in Touch přinesl zprávu, po které musí královskému páru svatební cesta pořádně zhořknout.

S odvoláním na královského lékaře tvrdí, že nová princezna je neplodná. Informaci měla částečně potvrdit i manželka prince Charlese Camilla. Ta prý zprávy o neplodnosti Kate roznesla mezi své blízké přátele. "Zdravotní problémy z období puberty vystavily Kate červenou a budou mít vliv na její schopnost otěhotnět," sdělila jim prý Camilla.

"Jestli Kate neotěhotní během nejbližších devíti měsíců, poruší 200letou tradici britské královské rodiny," přiznal královský životopisec Andrew Morton. William i jeho otec Charles se narodili krátce po svatbě. Kate a William jsou tak pod obrovským tlakem přivézt na svět co nejrychleji dědice trůnu.

Autor: INT, ap