Příbuzné si prostě nikdo nevybere, ať je to holka z Horní Dolní, nebo Kate Middleton, která se v pátek díky královskému sňatku stala vévodkyní Cambridge. Její sestřenice Katrina Darling (20) je profesionální striptérkou a ve své show vystupuje například v kostýmu prasete. To je pro Alžbětu II. silná káva. Ovšem vroubek, který má na triku bratr Carole Middleton Gary, je proti svlíkací show slabý čajíček.

Britští reportéři totiž strýčka odhalili, jak ve Španělsku kšeftuje s drogami. Údajně je také zapleten do organizované prostituce. Přes všechny strýcovy skandály za ním Kate Middleton stojí a na svatbu ho pozvala. "Je s ním velká legrace," nechala se slyšet.

Gary si vzal slušivý cylindr a mezi smetánku bez problémů zapadl. Společnost mu po většinu času dělal bratr zesnulé Lady Diany Earl Spencer. Ten také nepatří mezi královniny oblíbence. Alžběta II. mu totiž zřejmě nikdy neodpustí, že po tragické smrti Diany ostře vystoupil proti dvoru. A to je pro monarchii podobný prohřešek, jako distribuce narkotik...

Fotogalerie
10 fotografií