Kate Middleton (29) si již 29. dubna řekne své "ano" s princem Williamem (28). Budoucí princezna je v očích veřejnosti brána za mladou šarmantní dámu s vytříbeným stylem, která do královské rodiny skvěle zapadne. Díky jejímu roztomilému úsměvu a skvělému vystupování nikdo nemá sebemenší pochyby o její dobré pověsti.

Nyní ovšem vyšly na světlo světa fotografie z jejích studentských let, z nichž je jasné, že Kate není žádná stydlivka a party umí pořádně rozjet. Na prvním snímku se oddává bouřlivému tanci s vysmátou tváří. Sehrál v dobré náladě svou roli alkohol?

Na druhé fotce, která je z další party, Kate dokázala, že umí pořádně využít svého ženství. Nemá na sobě žádný ze svých slušivých kostýmků, na něž jsou lidé zvyklí teď. Krajkové šaty s širokým výstřihem odhalují rameno a podtrhují Katinu krásu. Výstřih zřejmě upoutal i mladíka vedle, který nemohl od snoubenky prince Williama odtrhnout oči.

Britové už netrpělivě odpočítávají dny do svatby. Přípravy jsou v plném proudu už několik měsíců a rozhodně se bude jednat o velkolepou událost. Kate Middleton poté zabředne do nekonečného kruhu pravidel královské etikety. Proto jí teď snímky z rozjařeného mládí můžou být odpuštěny.

Fotogalerie
7 fotografií