Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bujaré narozeniny TV Nova? Paráda s ručením omezeným

/
  • Módní policie: Bujaré narozeniny TV Nova? Paráda s ručením omezeným
    9. února 2019 ● 05:15

    První celoplošná soukromá televizní stanice v Česku jménem Nova uspořádala v pražském Obecním domě k pětadvacátému výročí své úspěšné existence grandiózní večírek. Pozvala na něj nynější i někdejší tváře obrazovky. Současné i již tzv. odvařené persony šoubyznysu. Osobnosti z různých sfér společnosti, politiky nevyjímaje. Nechyběl premiér Babiš s chotí ani exprezident Václav Klaus.

  • 1.



    Zpravodajskými médii a agenturami pořízené záběry z party pouze mapují příchody ve tmě a za deště. Snímky z průběhu večera, pózování přítomných před nezbytnou fotostěnou, byly zcela v režii Novy, jež v P.R. prezentaci akce dala přednost tvářím obrazovky, protagonistům nesmrtelných seriálů Ulice či Ordinace v růžové zahradě.

    Různorodost skvadry pozvaných dávala jasně na vědomí, že půjde o další, pro českou společnost tak typický matrix nesourodosti. Boj noblesy s deficitem kultivovanosti. A tak se také stalo. Sportovní bundy přes obleky, casual kabátky ke společenským šatům, velké kabely a další zvěrstva nebyly výjimkou.

  • 2.

    Inna Puhajková: Atak erotiky


    Inna Puhajková
    Autor: Foto: Paparazzi


    Narozeninová oslava měla charakter oficiální party nikoli dlouhé róby vyžadujícího gala večera. Příhodné tedy byly variace malých večerních, koktejlky včetně společenských kalhotových kostýmů. Styling jako takový je dobrý, nicméně k zadku sahající vysoký rozparek a ňadra vystavující dekolt jsou tu rovněž přes čáru.

    3

  • 3.

    Andrej a Monika Babišovi: Ano s výhradou



    Andrej a Monika Babišovi
    Autor: herminapress.cz, showpix.cz, archiv Blesku

    Bílý kalhotový kostým s pánským sakem v princes linii tsunami černé na večírku příjemně oživil. Cigaretové kalhoty dlaň nad kotník jsou slušivé. Jehlové sandálky i psaníčko ladí. Nápadné náušnice však představují položku navíc, klenoty na ruce by stačily. Oblek premiéra by po celém dni potřeboval napářkou zkultivovat a luxusní střevíce s traktorovým profilem podrážky jsou na hogo fogo party nemístné.

    2

  • 4.

    Bára Štěpánová: Nezvládnutá alternativa



    Bára Štěpánová
    Autor: herminapress.cz, showpix.cz, archiv Blesku


    Nic proti ležérní, společenská pravidla hry respektující eleganci, kterou formální večírek unese. Příkladem budiž přes hruď zavěšená kabelka a uzavřené pouzdro šatů se zajímavými průstřihy ve vnitřním švu rukávů. O monolitu černé lze jistě polemizovat, ale o špatné volbě poněkud lacině efektních podkolenek a módních šňěrovacích bot pod lýtko ne.

    4

  • 5.

    Václav Klaus: Tah dandyho



    Václav Klaus
    Autor: herminapress.cz, showpix.cz, arcbiv Blesku


    Bývalý prezident naší republiky měl vždy v kuloárech pověst jemně narcistního parádníka, jenž si dává na garderobě záležet. Pověsti dostojí až na pár stylistických kolapsů nedávné minulosti i dnes. Důkazem je i navy modrý, nafialovělým proužkem vytkávaný oblek s do barvy pečlivě vyladěným kapesníčkem a vázankou.

    1

  • 6.

    Jan Cina a Petr Vančura: Harmonie v páru


    Jan Cina a Petr Vančura
    Autor: archiv Blesku


    Charismatický mladý herec, jenž se také stal hvězdou televizního pořadu Tvoje tvář má známý hlas, patří k menšině mužů v šoubyznysu, kteří si s módou rozumí, etiketu ctí. O jeho osobitosti mimo jiné svědčí i dekor úzkých nohavic. Svrchníky obou pánů obstojí na jedničku a Petr, životní partner Jana, outfitem nezaostává.

    1

  • 7.

    Renata Langmannová a Ondřej Novotný: Dekolt k diskuzi



    Renata Langmannová s manželem
    Autor: archiv Blesku


    V zahraničí často pracující Česká Miss 2006 dává přednost klasice. K extravaganci netíhne. Tomuto stylu odpovídá i kalhotový kostým hořčicové barvy s dlouhým pod boky sahajícím pasem a zajímavým prvkem přehybu u pasu. Atakem vnad korunovaný ordinérně působící top ze syntetické krajky ale kultivovanou eleganci popírá. K outfitu manžela nelze nic namítnout.

    2

  • 8.

    Petra Svoboda: Ostudná volba



    Petra Svoboda
    Autor: showpix


    Sexy ženami se to ve zpravodajství TV Nova jen hemží. Se vkusem jsou však mnohé dosti, jak se říká, na štíru. Občas se to týká i Petry Svobody, která je schopná si vzít k světlým pouzdrovým koktejlkám a páskovým střevíčkům na vysoké podrážce jež mají slávu za sebou, sportovní prošívaný kabát. Vskutku neomluvitelné.

    5

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy