Zmíněný večírek začínající hodinu a půl před půlnocí tradičně pořádala v rámci karlovarského filmového festivalu značka slavného šampaňského Moët & Chandon, jež se letos spojila s módním magazínem Elle. Zadání Frozen, které tato party, jež si i přes klesající společenský kredit samospádem zachovává zdání nedostupného high society podniku, určila, většinu žen inspirovalo k bílé, stříbřité. K flitrům, kovovým nitkám, ligotavým skleněným kamínkům.

Řada zúčastněných téma ve formátu gala ignorovala, což se čtveřice zpovídaných dam, jež si každá po svém na ledovou královnu jako mnohé jiné zahrála, netýkalo.

P.S.

Moët party proběhla začátkem prázdnin, jež pomalu a jistě spějí k závěru, ale to neznamená že její echo co ano a co ne utichlo. Společenská sezóna startuje třicátého srpna podzimní edicí Mercedes Benz Prague Fashion Week a po ní přijdou další akce, V.I.P. večírky. Některé budou mít jako Moët dané téma dress code, jež je dobré brát s rezervou. Neotročit mu! Tato policie budiž důkazem.

 

Štěpánka Kotousová (30)
Autor: Archiv Blesku

Štěpánka Kotousová (30)

Leasing manažerka

Ve skříni jí převládá byznys styl, který diktuje profese. Oblíbeným místem jejích nákupů je OC Chodov a za parádu prý v průměru utratí třicet až čtyřicet tisíc měsíčně. Na společenské akce preferuje modely italské zn. Elisabett Franchi, od níž pochází i kombinace topu s asymetrickou zvonovou sukní vzhledu saténu. Boty i kabelka jsou z prodejny Aldo.

P.S.

Transparent syntetické krajky a brnění tělové podprsenky, byť bez ramínek, má k vytříbené eleganci daleko a totéž platí o efektní sukni, jež nohám nositelky příliš nesvědčí. Stříbrné lodičky řadové značky působí tvrdě. Každopádně outfit horentní sumě, kterou atraktivní bruneta prý vydává na parádu, neodpovídá.

 

Kamila Mortimer
Autor: Archiv Blesku

Kamila Mortimer

Manažerka

Obchodní ředitelka největší světové společnosti zaměřené na venkovní reklamu, věk neuvedla, ale na své datum narození vypadá skvěle. Toaletu od Beaty Rajské pořídila na poslední chvíli ze salonu. Kromě Beaty má oblíbenou tvorbu Táni Kovaříkové, také módu slovutných značek, v poslední době zejména Diora. Z konfekce vybírá ze Zary či Topshopu. K pavučině efektních šatů obula sandálky od Blahnika, na jehož střevíčky nedá dopustit. Často, pokud situace dovolí, nosí i tenisky. Opět od Diora nebo Louise Vuittona. V šatně má na čtyři sta padesát párů bot.

P.S.

Kamila vypadá nejluxusněji. Róba od Rajské, které nelze nic vytknout, jejímu typu sedí. Šperky pořízené v Dubaji rovněž nemají chybu, ale je jich víc, než muselo být. Na hraně je s ohledem na šaty i zdobnost sandálků. Kabelka z tvrzeného plastu je mimo daný styl.

 
Martina Vážanová (28)
Autor: Archiv Blesku

Martina Vážanová (28)

Manažerka návrhářky Debbie Brown

Vyznává ležérní eleganci. Pokud sako, tak nejlépe s džínsy a balerínkami. Nejvíce miluje tenisky, free style, neboť aktivně sportuje. Z kabelek preferuje zn. Michael Kors. Model na party je kolekce Carneval od Debbie Brtown. Líbí se jí ozdobami a dá vyniknout jejímu štíhlém pasu a širšímu pozadí. Lodičky a kabelka jsou od lidové značky Deichman.

P.S.

Spojení krajky a od dekoltu ke krku se táhnoucích pásků z blyštivého štrasu a kamínků šťastné není. Kultivovanosti nenahrává stejně jako pojetí živůtku s hlubokým průstřihem a na něj navazujícím vysokým čelním rozparkem sukně, které dojem laciného efektu navýsost umocní.

Lucie Van Koten (28)
Autor: Archiv Blesku

Lucie Van Koten (28)

Bloggerka, PR manažerka

V lady eleganci laděný vintage styl je pro ni typický. Zastává trend udržitelné módy. Nakupuje v secondhandech, snaží se v rámci možností podporovat českou oděvní scénu a v konfekci příliš věcí kromě nutného základu nepořizuje. Jejími favoritními barvami jsou navy modrá a teplé barvy podzimu. Toaleta pochází z dílny Denisy Dovalové a Lucii okouzlila vázáním a aristokratickým vyzněním. To chtěla zachovat i výběrem jedné designové náušnice a jednoduché kabelky.

P.S.

Na rozdíl od většiny ostatních nezvolila bílou ani pablesky stříbřité. O to víc její model s nepopiratelně jedinečnými úvazy vynikl. Psaníčko je svěžím akcentem celku, ale to nelze říci o volbě rtěnky, která měla navodit frozen atmosféru, ale stala se úletem, jenž se minul nastaveným konzervativním stylem a půvabné tváři ublížil.