Většina se drží neutrální barevnosti a na masové popularitě mnohdy nudné a nadužívané černé se nic nemění. Jako bychom se u nás ataku syté žluté, růžové, rudé, modré, zelené, ať už samostatně či ve vzájemné kombinaci, báli. Zhusta tedy končíme u tónů oblíbené červené, případně jasné modré.

Není tedy od věci vzít s ohledem na svůj typ barvy na vědomí. Ne každému každá sedí, ale nemusíte ji dávat k tváři a velký efekt dokáže udělat i v roli doplňku.

P.S

Pravidlem je tzv. módní policii i fashion fenomén téma týdne ilustrovat na stylingu známých, ve společenských rubrikách frekventovaných osobnostech. Jenže v tomto roce na nich zaznamenané outfity o barvách nejsou. Je jich pouhá hrstka, což jen dosvědčuje, že se pokeru s nimi bojíme.

Monika Marešová: Přitažlivá kontroverze
Autor: Herminapress.cz

Monika Marešová: Přitažlivá kontroverze

Stylista Filip Vaněk, který ji obléká, zvolil crazy notu a trend sloučení neslučitelného. Výsledkem je rudý hedvábný overal od Valentina v netradiční kombinaci s růžovou v outfitu provokující kabelkou. Atraktivní válce barev nahrává i kožich z barveného vzorovaného norka. Na typu jiné ženy a při jiné společenské příležitosti by tato extravagance byla přes čáru, ale na zahájení módní události BPFW nikoli.

Známka: 1

Agáta Prachařová: Nevkus v brázdě růžové
Autor: Herminapress.cz

Agáta Prachařová: Nevkus v brázdě růžové

Její popularita je založena na image skandalistky, všeumělkyně, která v každé aktivitě zkrachovala a na poli odívání představuje symbol módní, ke kolotoči tíhnoucí zaostalosti. Tichým důkazem jsou i na tělo upnuté, lakovými lodičkami na vysoké jehle doprovozené jahodové džíny a široký krajkový top se scestnou kombinací šněrování a děsivého lemu ze sklíček a korálků.

Známka: 5

 

Tereza Brodská: Rozsvícená klasika
Autor: Herminapress.cz

Tereza Brodská: Rozsvícená klasika

Výrazně barevným a zcela nadčasovým svrchníkem ke kolenům s kontrastními knoflíky a cigaretovými nad kotník sahajícími kalhotami doplněnými jemnými mokasíny herečka potvrdila dlouhodobý status tradičně elegantní lady. K možné diskuzi je pouze temně zelená šála. V rámci sofistikovanosti by bylo lepší udržet barevnost v efektní kombinaci žlutá, černá.

Známka: 1

 

Ina Tina: Bonus hravosti
Autor: Herminapress.cz

Ina Tina: Bonus hravosti

Jahodový kostým v pánském stylu s módně prodlouženým sakem do půli stehen je dobrým základem pro formálně elegantní styling i pro kreativní nenucenost v podobě pruhovaného trika a ve stejně black & white barevnosti se v jiném vzoru odehrávající čepice. Lakové lodičky na jehle jsou jemně sporné, leč překvapivá volba barvou i vzorem nesourodé kabelky v drzé jinakosti obstála.

Známka: 1

 

Kristýna Maléřová Podzimková: Deficit šarmu
Autor: Herminapress.cz

Kristýna Maléřová Podzimková: Deficit šarmu

Z TV seriálů a divadelních prken známá herečka, která se připomíná i v současnosti uváděném dvoudílném televizním filmu Metanol, se na novinářské projekci tohoto snímku objevila v nudně ležérním nezajímavém outfitu, jenž ničím neoslovuje. I když spojení trika, projmutého saka a širokých kalhot na vázačku na odpis teoreticky není a fúze kanárkově žluté s černou a bílou vždy funguje.

Známka: 3