Jak se s tímto nepsaným problémem prezentace vyžadujícím cit pro věc, popasovala současná i bývalá dáma naší republiky, atraktivní manželka kontroverzního lídra ANO či choť za zmíněné hnutí nominovaného ministra obrany končící vlády? A také tu je s Piráty spojená Livie Franka Bartošová.

Nejvíc bodů zasluhuje Monika Babišová, mile překvapila Livia Klausová. Choť Martina Stropnického Veronika Žilková chybovala v detailu. Paní Bartošová černobíle tápe a nejhůř dopadla manželka současného prezidenta Ivana.

Monika Babišová

Od minulých voleb se poučila. Její kalhotový kostým příležitosti odpovídá. Fazóna klop saka na holém těle neodhaluje víc, než by měla. Cigaretové nohavice dobře spadají na nárt nohy v klasické lodičce. Vínová kabelka je dobrým doprovodem k olivovému kostýmu. Šperky potvrzují luxus kultivovaným způsobem.

Známka: 1 

Monika Babišová: Od minulých voleb se poučila. Její kalhotový kostým příležitosti odpovídá. Fazóna klop saka na holém těle neodhaluje víc, než by měla. Cigaretové nohavice dobře spadají na nárt nohy v klasické lodičce. Vínová kabelka je dobrým doprovodem k olivovému kostýmu. Šperky potvrzují luxus kultivovaným způsobem.
Autor: Archiv Blesku

Livia Klausová

Široký pruh šátku ve vlasech, elegantní kabátek v chanelovském stylu, klasická pouzdrová sukně ke kolenům, hladké střevíčky konvenující věku… Tento profil outfitu bývalé první dámy, nynější velvyslankyně na Slovensku, má chic pel a v případě této dámy mile překvapil.

Známka: 1 

Livia Klausová: Široký pruh šátku ve vlasech, elegantní kabátek v chanelovském stylu, klasická pouzdrová sukně ke kolenům, hladké střevíčky konvenující věku… Tento profil outfitu bývalé první dámy, nynější velvyslankyně na Slovensku má chic pel a v případě této dámy mile překvapil.
Autor: Archiv Blesku

Veronika Žilková

Populární, díky dceři Agátě v bulváru angažovaná herečka si v roli manželky ministra obrany zkultivovala šatník. Elegantně nadčasový svrchník v holubičí šedi, o pár tónů tmavší komín roláku včetně kabelky jsou na jedničku. Bohužel špatná volba silných černých punčocháčů v diskutabilních střevících známku snižuje.

Známka: 3

 
Veronika Žilková: Populární, díky dceře Agátě v bulváru angažovaná herečka si v roli manželky ministra obrany zkultivovala šatník. Elegantně nadčasový svrchník v holubičí šedi, o pár tónů tmavší komín roláku včetně kabelky jsou na jedničku. Bohužel špatná volba silných černých punčocháčů v diskutabilních střevících známku snižuje.
Autor: Archiv Blesku

Ivana Zemanová

Choť nynějšího prezidenta, stejně jako hlava státu, mají ke kultivovanému vkusu, vytříbené eleganci šatníku daleko. Když už štepy na sako zřejmě suplujícím dlouhém kabátku, tak bez vzorovaného kontrastně barevného lemu. Na atraktivnosti nepřidají ani nohavice ve tvaru mrkve. Tohle není smeč první dámy, ale smutná se vkusem válčící provinčnost.

Známka: 4

Ivana Zemanová: Choť nynějšího prezidenta, stejně jako hlava státu, mají ke kultivovanému vkusu, vytříbené eleganci šatníku daleko. Když už štepy na sako zřejmě suplujícím dlouhém kabátku, tak bez vzorovaného kontrastně barevného lemu. Na atraktivnosti nepřidají ani nohavice ve tvaru mrkve. Tohle není smeč první dámy, ale smutná se vkusem válčící provinčnost.
Autor: Archiv Blesku

Lydie Franka Bartošová

Tuto dámu lídra Pirátů zatím česká veřejnost nezná. I ona by se měla v módní prezentaci zorientovat. Její tvář je krásná, make-up velmi citlivý, účes typu Livia naprosto sedí. Bohužel bílý popruh kratšímu krku ubližuje, kontrast bílých šatů a silných černých punčocháčů je příšerný. Volba sáčka a polobotek na podpatku konvenuje gustu maloměsta.

Známka: 3-

Lydie Franka Bartošová: Tuto dámu lídra Pirátů zatím česká veřejnost nezná. I ona by se měla v módní prezentaci zorientovat. Její tvář je krásná, make-up velmi citlivý, účes typu Livie naprosto sedí. Bohužel bílý popruh kratšímu krku ubližuje, kontrast bíých šatů a silných černých punčocháčů je příšerný. Volba sáčka a polobotek na podpatku konvenuje gustu maloměsta.
Autor: Archiv Blesku

P.S.

Monika Babišová v brázdě vítězství

I tentokrát to dala. V největším luxusu. Drzá kombinace atraktivního, střihově velkorysého svršku s výraznými květy se zdobnou značkovou kabelkou funguje. Včetně dalších komponentů outfitu.

Františka zhodnotila také povolební outfit Moniky Babišové.
Autor: Foto Blesk - Jakub Poláček

Video
Video se připravuje ...

Módní policie ulice: Nechutné kalhoty, chudí zoufalci a luxusní slečna Tereza Kühnelová, Františka Čížková, Lukáš Čeervený

Fotogalerie
18 fotografií

P.S.

Monika Babišová v brázdě vítězství

I tentokrát to dala. V největším luxusu. Drzá kombinace atraktivních, střihově velkorysých šatů  s výraznými květy se zdobnou značkovou kabelkou funguje. Včetně dalších komponentů outfitu.