Být sexy neznamená vystavit vše na odiv, což platí i v případě krásek, které na takovou exhibici mají dokonalou figuru. Sexy prezentace je totiž záležitostí rafinovanosti. Ne každá má dar pro míru, vládne sebe soudností.

Proto je dobré mít na paměti, že:

  •  Opojení z prsních implantátů, nových umělých ňader, jež vlastní kdejaká žena, neznamená, že se budou mermomocí vystavovat v hlubokých dekoltech. Zejména v kombinaci se zdobnými prvky či jinými erotickými prvky střihu modelu.
  •  Velká ňadra jsou na poli outfitu mnohem větší problém než malé pevné poprsí. Volné rozevláté střihy působí na těchto figurách jako stan, opticky je činí korpulentnější.
  • Model by měl teoreticky udeřit jedním sexy prvkem. Což platí i pro doplňky, jakými například je přiznané spodní prádlo, síťované punčochy.
  • Pozor na průsvity, transparentní kreace. Práce s nimi je víc než ožehavá, výběr spodní nezbytné slupky stylistický a návrhářský oříšek.
  • Eroticky pojednaná cudnost super funguje.
  • Sexy pojetí a minimalismus se rozhodně nevylučují.
  • Mezi erotikou a ordinérností je nebezpečně tenká hranice.
  • Méně je vždy více!

Zuzana Stivínová: Ctěná klasika

Lady styl nesoucím se v brázdě femme fatale je skvělé herečce vlastní. Stejně tak tóny červené včetně vínové, v níž je vyvedena róba z kolekce Vivienne Westwood rafinovaně nakládající s aranžmá látky a sexy siluetou ženské postavy. Náhrdelník z klenotnického domu Cartier se v dekoltu věznící alabastrová ňadra působivě vyjímá. Střevíčky jsou správně subtilní, jen vlasům měla být věnovaná větší pozornost.

Známka: 2

Zuzana Stivínová: Ctěná klasika
Autor: Herminapress.cz

Aneta Vignerová: Stopa femme fatale

Figuru vykreslující róba, efektní, s matem a leskem si pohrávající látka charakteru transparentního sametu. Široký z ramene spadající dekolt v kontrastu s dlouhými rukávy. Nohu v subtilních sandálcích odhalující rozparek sukně táhnoucí se do opulentní vlečky. Vše ladí a decentní doprovod šperků, správně zvolený účes s make-upem uhrančivý typ nositelky ještě podtrhnou.

Známka: 1

 

Aneta Vignerová: Stopa femme fatale
Autor: Herminapress.cz

Andrea Verešová: Etuda víly

To ona byla firmou Moët vyzvaná, aby téma party na letošním MFF Karlovy Vary udala. Prestižní modelka zvolila světlo v šatech, jež prezentovala pápěřím toalety od oděvní výtvarnice Jany Pištějové, pro niž je práce s krajkou, průsvitem a opulencí velkých rób typická. Korálky bohatě vyšívaný průsvit s geniálním krytím intimních partií vystavuje krásu těla velmi odvážně a zároveň s grácií.

Známka: 1

 

Andrea Verešová: Etuda víly
Autor: Herminapress.cz

Nikdy, opravdu nikdy!

Alena Doláková: Amatérská erotika

Mladá a ambiciózní blogování se věnující herečka na gala večer slavnostního ukončení MFF Karlovy Vary oblékla kreaci koketující s intimitou negližé. Žoržet róby je zajímavou volbou, ale její ztvárnění, výzva silonovou krajkou lemované pod rozkrok sahající košilky, laciné.

Známka: 4

 

Alena Doláková: Amatérská erotika
Autor: Herminapress.cz

Anna Slováčková: Odhalení o ničem

Lambada podprsenka z hrubé reliéfní krajky, obnažený útlý trup a nohy obepínající vysoké džíny odhalující festovnější spodek postavy. V monolitu černé pokračující plátěnky a jako kontrast stylu dlouhými pírkovými náušnicemi doprovozený turban na hlavě. Touha být osobitá a hravá v tomto stylingu selhala, polonahé tělo na sex-appealu nepřidalo a o umění sloučit neslučitelné nemůže být řeč.

Známka: 4

 

Anna Slováčková: Odhalení o ničem
Autor: Herminapress.cz

Anife Vyskočilová: Spartakiádní třesk

Obléci si na ženskou figuru rumělkové, nad pas vytažené úpletové šortky a do nich zastrčit bílý, linii umělých ňader kopírující nátělník je stylistická sebevražda i na korzu přímořského letoviska. Svérázně temperamentní, ke vkusu bulharských tržišť tíhnoucí kavárnice ji navíc spáchala na oficiální tiskové konferenci. Probůh, takhle ne!

Známka: 5

 

Anife Vyskočilová: Spartakiádní třesk
Autor: Herminapress.cz