Galavečer Českého lva jako vždy následuje pár dnů po předávání cen amerického filmového Oscara, jehož ceremoniál provázel minulou neděli průšvih se záměnou vítězného filmu, který zaznamenal celý svět. Taková patálie režiséra TV přenosu z Dvořákovy síně Rudolfina, Michala Čecha, naštěstí nepotkala. A co hrozící módní patálie?

Video
Video se připravuje ...

Největší výstřih lvího večera měla Zuzana Stivínová: Proč líbala Tauše? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Dress code Black tie je charakterem galavečera daný. Je, měl by být, povinný. Lid u obrazovky, čtenáři společenských rubrik na celém světě, v Hollywoodu i Praze, touží po show. Glamour iluzi, velké módě, gala exhibici, která všednost zpestří. Poskytne inspiraci i zážitek.

Otázkou vždy je, zda takovou potřebu Český lev uspokojí, etiketě v případě hvězd i řadových hostů dostojí. Už příchody na ceremoniál mnohé napověděly.

Anna GeislerováNosič démantů

Anna Geislerová
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

Ctěná herečka, příležitostná spisovatelka se statusem módní ikony umí navodit iluzi Hollywoodu hodné divy i vynést šaty na scénu. To se jí podařilo i u transparentní, barevnými sklíčky poseté toalety, která i přes zdobnost působí noblesně. Jen kombiné vyřešený průsvit je k diskuzi. Každopádně si troufám tvrdit, že tato dáma byla nejvíc ověnčená šperky. Ty její byly od klenotnické firmy Roberto Coin.

1

Fotogalerie: NEJ okamžiky z předávání Českých lvů
314 fotografií

Klára IssováSexy vdova

Klára Issová
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

Široký lodičkový výstřih, materiál charakteru vlny, jednoduchý střih, v pase podkasaná silueta, midi délka pod lýtko, která se na galavečeru příliš nevyskytla. Tsunami černé včetně dlouhých visacích náušnic… Křehká herečka pojala outfit na Lva velmi civilně, ale dress code se nezpronevěřila. Byla jako vždy osobitá, půvabně svá.

1

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá: Senior underground

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

Českého lva za nejlepší mužský výkon ve vedlejší roli Edvarda Beneše ve famózně nejúspěšnějším snímku Masaryk přebíral v tón v tónu pruhovaném obleku doprovázeném motýlkem. Nebylo to na jedničku, ale ani to nebyl zmar. O průšvih se zde postarala družka, jejíž šaty, kostkovaný pléd, kabelka přes rameno včetně nemístných punčoch a bot představovaly trapas korunovaný vizáží a účesem. Což páru ubralo těžce na bodech.

4

Zuzana StivínováDekolt přes čáru

Zuzana Stivínová
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

I tato, v seriálu TV stanice HBO Pustina excelující herečka je považována za jednu z ikon určujících trend. Alespoň podle magazínu Elle. Oceněnému kolegovi Kaiserovi předávala Lva v róbě barvy petrol z módního ateliéru americké značky BCBGMAXAZRIA, skvěle doplněné kožešinovým bolerkem. Dekolt rozsvítil závěs od ikonické zn. Tiffany, ale ňadra odhalující hloubku výstřihu doprovází velký otazník.

2

Fotogalerie: OBRAZEM: Opilci na Českých lvech! Takovou…
15 fotografií

Martha IssováKrálovské drama

Martha Issová
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

I letos sáhla k oblíbené ateliérové zn. CHATTY, za níž stojí duo návrhářek Tušková & Sirková, které stvořilo toaletu s korzetovým živůtkem a květ rozevřeného tulipánu připomínající sukní v barevné kombinaci zelená a fialová. I Martha sáhla po démantech, setu náhrdelníku a náušnic od Inbar Diamond Center. Je to velmi dobré, ale róba mě subjektivně zcela nepřesvědčuje. Chybí jí lehkost, řekla bych.

2

Jana PlodkováNoblesa v bílé

Jana Plodková
Autor: MACHAN,HYKL,KUNDRAT,PATEK

Ani ona nebyla letos nominovaná, i ona se ocitla na jevišti jako jedna z těch, jež Lva v dané kategorii vyhlašují a předávají. Jana letos stejně jako Zuzana Stivínová sáhla po róbě z ateliéru BCBGMAXAZRIA – veskrze jednoduché, od boků do jemného zvonu rozvolněné toaletě těžící z průstřihů v oblasti ramen, kopírujících véčkový dekolt. Subtilní figura minimalistickou notu umocnila, účes přidal na grádech romantiky.

1

Fotogalerie
101 fotografií