Prezentovat se oblečením single je rozhodně snazší. V páru byste totiž neměli být jen sami za sebe, ale vzít v potaz styl, barevnost, případně vzor outfitu toho či té vedle vás. A je jedno, zda do společnosti vyrazíte s životním partnerem, kamarádkou, dospělým dítětem… Verzí doprovodu je spousta, předpoklad jistého souznění v páru společný.

Tatiana Vilhlemová a Vojtěch Dyk: Poker s jedinečností

Populární herečka se snaží se svým neméně populárním kolegou a životním druhem srovnat v luxusní jedinečnosti krok a nutno říci, že přes občasný úlet mimo je na tomto poli víc uvěřitelná než on. Každopádně na galavečeru Cen české filmové kritiky byla její stříbřitě antracitová varianta koktejlek dobrá, jen volbu nohu zkracujících bot doprovázel možný otazník. On byl v touze po osobitosti zcela mimo dress code a jeho hra s puntíky a spoustou efektních akcentů by neobstála ani v civilu.

Známka: 4

Tatiana Vilhlemová a Vojtěch Dyk: Poker s jedinečností
Autor: Herminapress.cz

Michal a Michaela Horáčkovi: Dobrý pakt

On je známý textař, snovým kontem pojištěný rentiér, jehož mnozí adorují, jiní z mnoha důvodů nesnáší, ale nikdo nemůže popřít, že má licenci básníka a taky kinderstube. Ctí etiketu dané příležitosti a mladá manželka mu se ctí sekunduje. Příkladem budiž i Horáčkův outfit na premiéře filmu Lída Baarová vzbuzující vzpomínky na dobu, kdy byla na vrcholu. A půvabná žena, scénografka Michaela, se kostýmem, s krátkým sáčkem a širokými nohavicemi plus paletem z norka, stylu chotě přizpůsobila.

Známka: 1

Michal a Michaela Horáčkovi: Dobrý pakt
Autor: Herminapress.cz

Iva Janžurová a Sabina Remundová: Matka vede

Legendární, národem ctěná herečka paní Iva Janžurová si na posledním Karlovarském filmovém festivalu přijela převzít cenu za přínos české kinematografii a garde jí na řadě doprovodných party dělala dcera Sabina. Nejinak tomu bylo na party Moët, na níž Iva oblékla komplet jedinečného květovaného pláště a nohavic. Třiačtyřicetiletá Sabina zvolila černý, z velké části transparentní model odhalující nohy, jež měla krýt podšívka. Temný monolit byl vůči květům neutrální, ale jeho volba šťastná nebyla.

Známka: 2

Iva Janžurová a Sabina Remundová: Matka vede
Autor: Herminapress.cz

Lukáš a Veronika Hejlíkovi: Ti, co ví

Všem známý herec a moderátor byl vždy parádníkem, ale Lukášova charismatická žena, která se kvůli jejich lásce vzdala kariéry světové modelky, jej v roli dandyho zkultivovala. Taková už je mnohdy úloha žen. Ti dva se objevili i na pražském Plese v Opeře a ukázali, jak na takový bál jít. Jemu smoking padne a ona pudrovou řízu od Michaela Kováčika doplnila norkovou štolou a psaníčkem z hadiny zn. Lusha. Jako třešničku na dortu pak zvolila šperky Boucheron.

Známka: 1

Lukáš a Veronika Hejlíkovi: Ti, co ví
Autor: Herminapress.cz

Andrea Kalivodová a Radek Tögel: Rozporuplná hra

Sólistka Státní opery Praha, mezzosopranistka Kalivodová, je velmi atraktivní, typem výrazná žena, jež možná díky své profesi tíhne k pompě. Často bez pojistky vkusu, citu pro věc. Tentokrát však plášť a bílou linkou protnutá róba splňují standard s tím, že do otevřených střevíčků se nylonky nenosí. Manžel Andrey v rámci jednotného dress code dopadl hůř. Sivý oblek s casual košilí s jemným piké vzorem a bílým límcem s toaletou divy stylově neladí a nad botami pokrčené nohavice rovněž parádu nedělají.

Známka: 3

 

Andrea Kalivodová a Radek Tögel: Rozporuplná hra
Autor: Herminapress.cz

Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Stylové propojení

Náleží k mainstreamovým párům. Ladí spolu věkem, zjevem, společenským postavením. Jejich popularita se v páru umocňuje a oni to jistě ví. Nakolik jsou jejich outfity ve dvojici promyšlené a nakolik jsou echem podobného vkusu, příbuzného vidění módy, těžko říct. Rozhodně bych se přikláněla k druhé verzi. Každopádně jeho separátní sako, elegantní kalhoty a skvělé střevíce souzní s jejími koženými, pod lýtko sahajícími nohavicemi, topem s třásněmi a luxusními lodičkami na jehle.

Známka: 1

Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Stylové propojení
Autor: Herminapress.cz