P.S. Většina kreací prezentovaných veřejně známých osobností má k atraktivnímu stylingu, k oné barevné údernosti daleko. Naopak vyznívá fádně, ničím novým ani zajímavým neoslovuje, leckdy je mimo trend a hlavně dokazuje, že černá s černou pojistkou úspěchu nejsou, efekt nepřinesou, pokud schází vkus.

Agáta Prachařová: Glamour střelnice

Kontroverze je základem její popularity a také patří k charakteristickým rysům její garderoby, kde se značkové (většinou podbízivě efektní) kousky mísí s laciným kýčem hodným tržnice. Výsledek zhusta odpovídá kolotočovému gustu nepříliš kultivované, rádoby provokativní hvězdičky. Což platí i pro rudou kůži, vzorované minišaty a křiklavé lodičky na jehle v černých krepsilonových punčochách.

Známka: 3

Agáta Prachařová: Glamour střelnice
Autor: Herminapress.cz

Kateřina Brožová: Maloměstská nota

Princes švy tvarované rumělkové koktejlky z kvalitního materiálu mají v elegantním dámském šatníku pevné, sezonními trendy neohrozitelné místo a poslouží jako základ řady více či méně formálních outfitů. V případě divadelní premiéry však měly vyznít samy o sobě, anebo být doplněny bolerkem z kožešiny či lehkým, sako suplujícím večerním pláštěm. Úpletová, flitry zdobená síť rukávků dodává kreaci provinční punc, jejž volba punčoch a bižuterie na zápěstí jen potvrdí.

Známka: 3

Kateřina Brožová: Maloměstská nota
Autor: Herminapress.cz

Ilona Svobodová: Cirkus za zenitem

Její vizáž i přes nesporný půvab věk padesát plus nezapře. Datu narození odpovídá i figura s pěknýma štíhlýma nohama, které paní Jitka v outfitech odhaluje, jak se dá. Většinou s šibalským úsměvem a notným nevkusem. Nejinak tomu bylo na novém uvedení muzikálu Dracula, jehož se zhostila tubou minisukně, dlouhým topem s kontrastními fábory a přes něj přehozeným kabátkem, jež měly spolu s tenkými silonkami a textilními kozačkami k premiérovému gala, eleganci vůbec, krutě daleko.

Známka: 5

Ilona Svobodová: Cirkus za zenitem
Autor: Herminapress.cz

Ivan Vyskočil s přítelkyní Ivanou: Akcent kolotoče

Černé sako s kalhotami bez opasku, stejně barevná, povolenou vázankou s potiskem papoušků ozdobená košile a polobotky s karé špičkou z osmašedesátiletého svůdníka elegána v letech nedělají. A ona stále zmiňovaná, na formálních party vyžadovaná elegance je ještě víc vzdálená mladičké družce herce, která top ze syntetické krajky zkombinovala s kabátkem ve stylu Chanel vyšperkovaným pouťovými řetězy. Přidala gumový popruh se zlatou sponou, rudou jitrnici minisukně a neméně laciné střevíčky.

Známka: 4

Ivan Vyskočil s přítelkyní Ivanou: Akcent kolotoče
Autor: Herminapress.cz

Kristina Kloubková: Klasika s otazníkem

Osmatřicetiletá tanečnice, která se osvědčila coby Lucii Borhyové konkurující moderátorka zpravodajství TV Nova, náleží k průměrně oblékaným ženám, jež k inspirativním ikonám módy nepatří. Standard potvrzuje i tuba rumělkových, nad kolena decentně sahajících šatů s tříčtvrtečními rukávy s doprovodem kontrastních doplňků, představující typickou variantu oblíbené kombinace červené s černou. Outfitu nelze v podstatě nic vytknout, jen to, že nudí, ničím nezaujme.

Známka: 2

Kristina Kloubková: Klasika s otazníkem
Autor: Herminapress.cz

Lucie Křížková Váchová: Atraktivní etuda

Jednoduše střižená, ke krku cudně uzavřená toaleta, již třicetiletá Miss ČR 2003 na Ples jako Brno zvolila, sázela na několik efektů zároveň. Pableskující výšivkou ze skleněných kamínků na temném tylu počínaje, průsvitem odhalujícím nahá ňadra i ve šňůrkách miniaturních tang vystavený zadek konče. K dramatičnosti velké róby přispěla i působivá, ve výsledku něžně vyznívající hra s kontrastem červeného a černého transparentu umocněná jemně diskutabilním do vlečky přecházejícím a pod koleny nasazeným volánem.

Známka: 1

Lucie Křížková Váchová: Atraktivní etuda
Autor: Herminapress.cz