Bohuslava (28), na mateřské z Brna
Autor: Blesk

Bohuslava (28): Na mateřské dovolené

Mladá paní Bohuslava se chtěla vyparádit, když jde o vystoupení krále muziky, jak Karla Gotta nazývá. Barevnost její kreace je příjemná, spojení bílých kalhot a károvaného pláště, který má Bohuslava řadu let a stál pouhých šest korun, vyznívá svěže. Nicméně jisté háčky styling má a týkají se volby doplňků. Pásek z popruhu je nadbytečný, kabelka příliš stylově neladí a totéž platí pro závěsy náušnic.

P.S. Bez lacině působícího opasku a cingrlátek v uších by byl outfit víc kultivovaný. Víc stylově čistý. A jednoduché psaníčko, které lze jako tuto kabelku pořídit za tisíc korun, by celku dodalo punc elegance.

Marta (62), úřednice finanční správy
Autor: Blesk

Marta (62): Úřednice finanční správy

Tato dáma prý žádný koncert mistra nevynechá a při pohledu na ni je zřejmé, že patří k ženám, které věkem na parádu nerezignují. Proti její oblíbené černé s dotyky růžové nelze nic zásadního namítnout. Pletený, smyčkami zdobený kabát z Paříže s topem a kalhotami souzní. Letní sako, tedy spíše krutě drahá jupka ze salonu z Pelhřimova, je však mimo trendy i hájenou klasiku. Křiklavý opasek figuře nelichotí a také je za zenitem.

P.S. Růžových a vínových akcentů je v outfitu příliš. Perličky na krku a barevný detail bot by stačily. Kabelku z umělého materiálu doporučuji vyměnit za koženou a raději si odpustit pasé model z pelhřimovského butiku za tisíce korun. Za menší částku by paní Marta pořídila skvělé sako v zavedené konfekci.

Monika (25), studentka momentálně v Maďarsku
Autor: Blesk

Monika (25): Studentka

Monika jela za mistrem Gottem až z Maďarska, aby dělala garde matce, které lístek na božského Káju koupila. Nepřevlékala se, a proto kalhoty džínového střihu doplnila sáčkem, aby celek vypadal elegantněji. Dojmu elegance nahrává i kombinace barev, dominantní květovaný šál a perličky v uších, jež uniformnímu outfitu dodávají jistý pel jedinečnosti. Pochvalu zaslouží i šněrovací boty - jsou lepší alternativou než masově frekventované nízké válenky.

P.S. Tato kreace je příkladem zavedeného, několik sezón masově praktikovaného oděvního trendu, který v případě Moniky vyznívá vkusně a příjemně. O to více, že na módu vynakládá minimum prostředků.

Eva (48), sekretářka z Brna
Autor: Blesk

Eva (48): Sekretářka

Něžně půvabná, velmi mladě vyhlížející paní Eva i do sportovní haly Rondo zvolila model hodný velkých společenských večerů. Pro ni totiž koncert Gotta tak výjimečnou událostí je. Bez ohledu na spornou volbu outfitu však platí, že koktejlky zn Orsay, které vyšly na necelou tisícovku korun, dobrým základem pro elegantní styling jsou. Dekorativní náhrdelník ze Zary měl být sice kratší, ale jednoduché pouzdro efektně oživí. Bohužel transparentní, třásněmi a kontrastním lemem s pajetkami zdobený šál veškerou eleganci posílá do pekel.

P.S. Outfit má mít jen jednu dominantu, kterou zde je zmíněný závěs na krku. Kýče tureckého bazaru hodný šál jen dokazuje ošemetnost touhy po atraktivnosti. Ne nadarmo se říká: Méně je víc.

P.S. Co říci na závěr? Nechci se pouštět do diskuzí, nakolik outfity fanynek Karla Gotta vypovídají o gustu masové veřejnosti, která jej v anketách popularity dosazuje do čela. Podstatné je, že většina žen cit pro místo konání měla a líbit se chtěla. I když s přešlapy, jež se leckdy dají snadno vychytat.