Pan Babiš, zdá se, zkrátka zůstává pro ulici, značnou část veřejnosti chlápkem, který si takovou trachtaci může dovolit. Je jakýmsi pokračováním prvorepublikových pánů továrníků, jejichž do romantiky přetavené příběhy se staly námětem filmů i večerního čtení pod lampou. Také lze říci, že pro mnohé představuje pracovitého a zároveň jemně znuděného, svým způsobem zemitého, pokeru politiky neznalého frajera, jenž disponuje instinktem být ve správný čas na správném místě. Dokáže vyplnit mezeru na trhu, zúročit jeho nespokojenost, poptávku… Jak jinak si ostatně dosavadní zatím v delší perspektivně neodhadnutelný úspěch hnutí ANO, jehož je lídrem, vysvětlit?

Puzzle popularity

Mediální a možná i skutečné image Andreje Babiše odpovídal i jeho narozeninový večírek. Holka u tyče, prý padesát miliónů let starý žraločí zub, Kapitál od Marxe, řada vtipných i více méně umělecky cenných obrazů. Dřevorubecká helma i model vyhřezlé ploténky ctěného docenta Koláře. Spousta kvalitního alkoholu, kuřiva. Spousta více méně metaforických, plusy i minusy kariéry zohledňujících prezentů…

Dorty od vnoučat, lahůdky pro tři stovky hostů. Něco ve prospěch charity. K oné image přispělo i vystoupení k tanci i poslechu hrajících skupin Kryštof a No Name. Včetně playboe Leoše Mareše, jehož žoviální styl moderování do puzzle společenské atmosféry zapadl.

Ach ta Monika

Kromě oslavence Andreje Babiše se hvězdou party stala jeho drahá polovička Monika. Nevím, nakolik je tato blond dáma zdatná coby designérka interiérů, ale v roli milující ženy poselstvím emotivního vzpomínkového videa, také ohňostrojem, tanečnicí pole dance uspěla. Včetně dražby Babišova tréninku s Bárou Špotákovou, jež šla na nadaci.

Paní Monika také dala na vědomí svou ženskou smyslnost. Nemohla jinak, ona taková je. Bílé šatičky vystavily ňadra i nohy a s neurvalou ordinérností si nezadaly. Při oficiální akci by byl outfit dosti diskutabilní, ale zde šlo o soukromou akci, která nesvazuje. Eroticky přitažlivá žena přece kredit úspěšného muže pečetí… Alespoň v románech večerů pod lampou to tak je. Tady všechno klaplo, vše mělo krustu přirozenosti. A to je podstatné, bez ohledu na leckteré zřejmě sžírající panoptikum večera. Zkrátka tohle byla jízda, kterou by zřejmě jiní členové vlády, včetně premiéra, jako sousto veřejnosti nedali. Asi tak to je.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na Babišově mejdanu! Dostal sexy kočku. A nahá Poláková! Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií