Hosté konverzovali uvnitř i na ulici. Ostatně ulice je pro zmíněné tuzemské projekty módy příznačná. Na rozdíl od klasických Fashion Weeků ve světových metropolích módy, jež veřejnost míjejí. Jsou určené nákupčím, VIP klientům a médiím, jež budoucí trendy avizují.

Ano, na ulice to žije, ulici se inspirace módou nabízí. A na chodníku před výlohami D&G bylo narváno. Hosté se prolnuli s těmi uvnitř. A chvíli i s rozjařenými, na Letnou táhnoucími fotbalovými fanoušky… Dalo se tu kouřit (hrozný zlozvyk, i já jej mám), i zde číšnici dolévali skvělé šampaňské.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorku Novy na ulici unesli fotbalový fanoušci!  Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Se Simonou Krainovou jsme si původně myslely, že si popovídáme. Na MBPW se nám to v suitě jiné společnosti nepovedlo. A stejné to bylo i zde. Spousta lidí, které znáte. Chcete se pozdravit, obejmout, prohodit pár vět….

Na chodníku se promítla i návrhářka Beata Rajská s kočárkem. Novopečená babička Beata měla rozpuštěné vlasy s čelenkou a vypadala jako holčička. Ten mladý muž, který se kočárku drží, je její syn, otec miminka. Neodolala jsem, abych se na bejby nepodívala, ani ne tříměsíční vnučku Beaty nepohoupala…

Video
Video se připravuje ...

Beata Rajská: Udělala si šaty ze zlaté slámy! Jan Jedlička, Markéta Reinischová

A pak jsme všichni, včetně Beaty, pospíchali do Rezidence pražského primátora na přehlídku Alfreda Villalby. Byla drzá, pankáčsky glamour, přinesla VIP zážitek.

Fotogalerie
12 fotografií