Španělský krasavec s tesanými rysy ve tváři Chris Elson, který dělá tzv. tvář jedné z prestižních značek Dolce&Gabbana. Módní dámská jízda Moniky Babišové, jejíž Andrej dlí s prezidentem Zemanem ve Francii. Bývalá ministryně Petra Buzková ve variaci na malé černé, jež i přes nabraná kila jistou ženskou přitažlivost neztratila. Návrhářka Beata Rajská, známí stylisté, make-up artisté a jiné persony z módní branže včetně médií.

Lidé, jež dosáhnou na luxus klenotů, tašek a jiných artefaktů Bvlgari, také modelů od slovutné zn. Olympu módy Emilio Pucci, které se na komorní fashion show předvedly. Vzduch ztěžklý drahými parfémy, klokot společenské konverzace na koktejlu Martini…. Tak vypadalo slavnostní zahájení Unique Fashion Weeku v Rezidenci pražského primátora na Mariánském náměstí.

Mimochodem hvězda přehlídkových mol Chris Elson měl úžasný, vzorovanou košilí s kravatou doplněný smoking od D&G. Předpisové lakovky nechyběly. Byl inspirací pro všechny muže večera.

Monika Babišová, která si s kamarádkami prezentaci VIP módy užila, zvolila model od Diora a její outfit nedával luxus nijak na odiv.

Styling některých hostů byl ukázkový, pár kreací oslovilo důvtipem a jiným outfitům se vkusu a znalosti módy nedostávalo. Ale tak už to bývá - bez ohledu na zastoupení elity.

Fotogalerie
11 fotografií