Aneta Vignerová

Modelka

Hladký, jemně lesklý top plus skládaná sukně z lehké tkaniny, jež patří k hitům sezóny. A k tomu banánová, černými akcenty doprovozená bunda s kratšími rukávy, prošíváním v partii ramen a zipy, které jsou tu k módnímu plizé zajímavým kontrastem. Doplňky pak oba styly citlivě propojují.

Známka: 1

Hladký, jemně lesklý top plus skládaná sukně z lehké tkaniny, jež patří k hitům sezóny. A k tomu banánová, černými akcenty doprovozená bunda s kratšími rukávy, prošíváním v partii ramen a zipy, které jsou tu k módnímu plizé zajímavým kontrastem. Doplňky pak oba styly citlivě propojují.
Autor: Herminapress.cz

Veronika Nová: Skvělá barevnost

Herečka

Slavností udílení cen ankety TýTý diktuje večerní úbor a ona šla cestou Creative black tie. Jednoduchou, v pase staženou řízu doplnila sportovní bundičkou, jejíž (pro klasika kontroverzní) volbu obhajovala střízlivost šatů, subtilnost svršku, jeho jemná kozinka a také správně vykasané rukávy.

Známka: 2

 

Slavností udílení cen ankety TýTý diktuje večerní úbor a ona šla cestou Creative black tie. Jednoduchou, v pase staženou řízu doplnila sportovní bundičkou, jejíž (pro klasika kontroverzní) volbu obhajovala střízlivost šatů, subtilnost svršku, jeho jemná kozinka a také správně vykasané rukávy.
Autor: Herminapress.cz

Tereza Chlebovská: Smutný přešlap krásky

Česká Miss 2012

Protiklad silné kůže a lehounkého šifonu je teoreticky velmi sexy. Ale v případě overalu s dlouhými rukávy, kde na živůtek navazují široké, jen v rozkroku kryté transparentní nohavice a celek korunuje masivní rockerská bunda, nemůže být o sex-appealu řeč. Bílý výkřik balerín a kabela nepovedenému outfitu ještě nahrají.

Známka: 4

Protiklad silné kůže a lehounkého šifonu je teoreticky velmi sexy. Ale v případě overalu s dlouhými rukávy, kde na živůtek navazují široké, jen v rozkroku kryté transparentní nohavice a celek korunuje masivní rockerská bunda, nemůže být o sex-appealu řeč. Bílý výkřik balerín a kabela nepovedenému outfitu ještě nahrají.
Autor: Herminapress.cz

Ivana ChýlkováOsobitostí hájená ležérnost

Herečka

O úspěšnosti módního pokeru jakým je spojení koktejlek a sportovně elegantní bundičky rozhodují materiály, barevnost, akcent doplňků a také šarm nositelky. U paní Chýlkové bunda z jemné kůže odstínu nugátu i na modelu, jenž by v jiném stylingu obstál též na recepci, projde. Dobrá kombinace barev, v zásadě i doplňků.

Známka: 2

O úspěšnosti módního pokeru jakým je spojení koktejlek a sportovně elegantní bundičky rozhodují materiály, barevnost, akcent doplňků a také šarm nositelky. U paní Chýlkové bunda z jemné kůže odstínu nugátu i na modelu, jenž by v jiném stylingu obstál též na recepci, projde. Dobrá kombinace barev, v zásadě i doplňků.
Autor: Herminapress.cz

Kateřina Mátlová: Bloudivá střela působivosti

Zpěvačka

Plochu bílých, jemně plisovaných šatů protíná černý pas a v konci sukně útočí pruhy oranžového a jahodového transparentu… Psaníčko je v barvách aktivně vyladěné, citrónově žluté střevíčky se neprosazují. Barevně to úporně dobré, ale modrý atak bundy na laťku umění sloučit neslučitelné bohužel nedosahuje.

Známka 3

Plochu bílých, jemně plisovaných šatů protíná černý pas a v konci sukně útočí pruhy oranžového a jahodového transparentu… Psaníčko je v barvách aktivně vyladěné, citrónově žluté střevíčky se neprosazují. Barevně to úporně dobré, ale modrý atak bundy na laťku umění sloučit neslučitelné bohužel nedosahuje.
Autor: Herminapress.cz