Většinou diskutovali muži, které anoncované meggins vzrušily víc než dámy, které by si podle kreativních hochů Freck & Volk měly s novou vlnou přijít na své, protože pánům se v tomto svršku oblečení rýsují vypracované nohy a jiné zajímavé partie… Myslím, že nejsem jediná, která tuto nabídku neocení. Naopak si troufám tvrdit, že megíny jsou bezpečnou pákou jak zůstat frigidní.

Každopádně na tělo upnuté (většinou elastické) nohavice variující renesanční kamaše nejsou žádnou novinkou, ale jakousi třešničkou na dortu v nabídce pro extravagantní chlapíky. Nosit meggins totiž není jen otázkou těla Adonise, ale i psychiky, excentričnosti nositele. Také je dobré podotknout, že značky, které tento sortiment do kolekcí zařazují, rozhodně neprodávají své modýlky za cca 600 Kč jako tomu je u dua Freck & Volk!

Úzké elastické nohavice zvané leggins jsou podle mého názoru prohřeškem proti dobrému vkusu obecně. I u žen, kterým za doprovodu balerinek, tenisek a nedej bože lodiček na jehle zkracuje nohy. O rozkroku, jež tento, v ulicích přetrvávající hit, mnohdy odhaluje, ani nemluvě. V případě mužů jsou meggins přímo fatálním trapasem. Stačí módně úzké nohavice, tzv. slim džínsy, jež mladíci i pánové ve středním věku oblékají bez ohledu na linii. A hlavně přiznejme si, móda dává na výběr, je prověrkou vkusu, sebekritiky… Téma meggins coby trendu není víc než plácnutí do vody…