Za jejich horkou chvilkou nestojí muž, profesní rivalita, či žárlivost všeho druhu, jak se to děje v knížkách či ve filmu, ale pouhé boty. Stejná kouřově písková nazouvací perka ke kotníkům, na nichž na první pohled až tak nepoznáte co je zablácená či odřená useň a co kouzlo patiny.

Nedbale elegantnímu stylu, jenž mají dámy společný, tato obuv sice konvenuje, nicméně potkat se ve stejných svršcích patří u každé ženy do seznamu zlých snů. Boty sice na první ráně jako šaty nejsou, ale i tak jde o děsivou představu. Pokud se stane realitou, vyhrává ta, které stejný model nebo doplněk víc sluší, lépe sedne v jejím outfitu. A jak tedy duel KrausováRybová dopadl?

Paní Linda obula perka k obepnutým nohavicím ve stylu legin, přidala kazak suplující top. Její kreace byla stylově čistší, ale více uniformní, jaksi fádní, ničím neupoutala. Starší bruneta Jana do bot zahrnula rovné nohavice, což na sex-appealu nositelce nepřidalo, nicméně ženský plášť v retro duchu ze stříhaného plyše se zvířecím potiskem dodal stylingu dráždivost. Ostatně posuďte sami, vážení.