O úspěšných finalistkách prestižních soutěží krásy, o dívkách s titulem Miss se obecně míní, že vládnou šarmem, umí se elegantně prezentovat a oblékat. Zejména, když jim korunka krásy otevírá dveře do atraktivního, stylu znalého světa, pomáhá prosadit se v modelingu, jenž je s módou úzce svázaný. Jedenadvacetiletá rodačka z Třebíče Jitka Válková téhle šance však nevyužila a obecnou teorii make-upem i odíváním popírá. V modelingu se bohužel ničemu nepřiučila, ani základní principy stylingu si v něm neosvojila.

Zdá se, že největším úspěchem tohoto roku je u Válkové maturita, kterou v květnu s vyznamenáním absolvovala. Jinak stále zůstává bezesporu přitažlivou, klasicky krásnou,  brunetou tíhnoucí ke kolotočové líbivosti, laciným prvoplánovým efektům. A se vší pravděpodobností takovou po boku o dvacet staršího přítele, bývalého fitness trenéra a nyní podnikatele s výživovými doplňky Cipra zůstane. Vedle něj si styl těžko vytříbí.

Je to škoda - stačilo by málo a Česká Miss 2010 by punc cirkusačky neměla. Jen musí ubrat na tvrdém líčení. Vystříhat se levné atraktivnosti, parády hodné tržnice. Otázkou je, zda to někdy pochopí.

Fotogalerie
5 fotografií