Na party Cest domů se objevila řada oblíbených herců – ať už nových, či těch, jejichž role skončily. A jejich outfity, jak bývá u nás zvykem, byly rozpačitě různorodé a opět přesvědčily, že tuzemské hvězdy cit pro společenskou příležitost leckdy postrádají, anebo (byť nepsaný) dress code ignorují. Nijak se jím nezatěžují. Stačí, že se dostaví…

Většina hostů Cest domů zvolila ležérnost, která se s elegancí dráždivě nesnoubila. Pokusy o kreativní outfit byly řídké a tápavé. A éterická Iva Kubelková, jež většinu Čechů omamuje svými ňadry a v seriálu dostala šanci rolí kardioložky, působila v luxusní, diskutabilně pompézní róbě zn. Pucci značně bizarně.

Z hlediska módy byla akce Cest domů bludištěm. Na rozdíl od kostýmní výpravy, jež charakter postav ságy přirozeně dotahuje a je uvěřitelná. Ale také nutno říci, že rozpačitost z outfitů na večírku nebyla nijak ojedinělá a stejný dojem zanechaly tváře seriálů Novy, jimž tato TV party rovněž uspořádala. Ale to snad někdy příště – protagonisté Cest domů na módní profil, k nastavení zrcadla vkusu populárních tuzemských herců, jež pravidelně večer vstupují do našich obýváků, postačí.

Fotogalerie
7 fotografií