Kdo by řekl, že první dáma Ivana Zemanová, která i po prezidentské inauguraci manžela Miloše ztělesňovala nezajímavě až poněkud staromódně oblékanou šedou myš, za pár měsíců v čistotě prezentace a kompaktnosti exteriéru předčí dceru Kateřinu, která dělá větší chyby než její máti pod dohledem stylistů.

Jediné, v čem Kateřina boduje, je účes. A velmi dobrý byl i make-up, v něž se na akci agentury T Modeles specializované na kurzy pro začínající modelky od třinácti do dvaceti let předvedla coby moderátorka. Bohužel rovný overal s širokými nohavicemi, tunýlky s gumou v pase a asymetrickým rukávem opět připomněl, jak na cestě za očekávanou, jejímu věku hodnou elegancí slečna Zemanová tápe. A v důležitém detailu totálně selhává.

Kombinéza s lehounké látky charakteru hedvábí nebyla dobrou volbou pro statnější postavu Kateřiny. A když už, tak rozhodně potřebovala mít velkorysejší, víc volný střih. Široké kalhoty měly spadat téměř na zem, krýt střevíčky. Klasické dámské lodičky z hnědého semiše, které krátké, v lemu barbarsky pošité nohavice odhalovaly, se k modelu absolutně nehodily a stylově se třískaly i s efektním etnickým náhrdelníkem. Je mi líto, ale Kateřina Zemanová opět selhala.

Fotogalerie
4 fotografie