Kdo by řekl, že mediální, na nevěře a těhotenství s ženatým mužem založená sláva Ornelle a její aktivní matce tak dlouho vydrží. Ještě na začátku léta je veřejnost neznala. A u toho by také zůstalo, nebýt faktu, že manželkou nešikovného Josefa Kokty, který si, jak se lidově říká, upletl s milenkou dítě, je ze společenských rubrik známá moderátorka bulvárního TV magazínu TopStar Gábina Partyšová. Bez ní by si zmíněné dámy Štikové takzvaně neškrtly. Přiznejme si, že těhotných slečen, jež se zapletou s relativně bohatým mužem je řada. Nic, co by bulváru stálo za pozornost...

V této kauze ale figuruje v showbyznysu frekventovaná postava Partyšové a také platí, že Ornella a její matka příběh mladé a zrazené milenky špikují pikantnostmi, jež se hned tak nevidí. Jejich militantní urputnost je nevídaná, rezistence vůči pocitům trapnosti maximální. Způsob, jakým tragikomickou story košatí, fascinuje. Dosahuje patra těžké virtuality, vzbuzuje u veřejnosti protichůdné reakce.

Absurdita těžkého kalibru

Exkluzivní výbavička od Diora pro očekávané miminko. Dudlíky a dupačky za těžké prachy… Sexuální poselství Ornelly, že Kokta to s malým kašpárkem umí. A ujištění, že bude zapsán v rodném listu dítěte... Tyto a jiné informace od Ornelly a její matky provokují. Vzbuzují rozporuplné emoce. Což je důvod, proč bulvár Ornelle a její matce poskytuje prostor k exhibování. Takové panoptikum totiž čtenáře zajímá. Baví se jím a s jistou škodolibostí i jistou empatií sledují reakce jednotlivých aktérů hry. Jejím posledním dějstvím se stalo koleno paní Moniky Štikové, které si odřela pádem při vynuceném odchodu z podniku, z nějž byla s dcerou vykázána, protože tváří tohoto restauračního zařízení je Partyšová.

Emoce na obou stranách vládnou a jsou pochopitelné. Stejně jako loajálnost - i když u restauračního zařízení, které musí respektovat zákazníka, je víc než diskutabilní! Nicméně fakt, že paní Monika Štiková nelenila a jemně odřené koleno si nechala nafotit, mě osobně dostává. Včetně sdělení, že do nedalekého módního salonu došla bez punčoch, které si kvůli bebíčku sundala a zbytek večera zde strávila nad návrhy těhotenských šatů pro dceru. Kam až to probůh povede, chce si mi křičet a doufám, že nejsem jediná.

Ornella jako ikona Miss Junior?!

V podniku, odkud Ornellu a její mami vykázali, si dala s těhotnou slečnou Štikovou schůzku prezidentka Miss Junior Kateřina Hamrová, která Ornelle nabídla, aby spolu Patrikem Hezuckým třináctý ročník zmíněné soutěže moderovala. Což je nabídka, která z absurdní popularity Ornelly těží, dává šanci o akci psát, ale s poselstvím Miss Junior je těžce neslučitelná.

Devatenáctiletá Ornella stačila ve svém věku (mimo jiné) ulovit muže jakými jsou český špičkový tenista Štěpánek, na post prezidenta absurdně usilující podnikatel Okamura a zmiňovaný rentiér Kokta, díky němuž mohla mediální show rozehrát. A tato – v moderování nezkušená a kvocientem inteligence limitovaná slečna má být ikonou Miss Junior? Kam až pole absurdity sahá? Jak je vidno, bezostyšnost a nedostatek primárního studu se (relativně) vyplácí.

Fotogalerie
10 fotografií