Dara Rolins na dětské narozeninové party

Sobotu večer zpívala na Prague Pride, den poté slavila se svou Laurou za Prahou ve Vyžlovce narozeniny čtyřleté Charlotty, která je dcerou její manažerky Evy Skallové. Na zahradu, kde se dětský mejdan konal, Dara oblékla jedno ze svých oblíbených tílek, jež v outfitech kombinuje v civilu i na jevišti. Přidala kalhoty v army stylu stažené u kotníku do pásku. Plus etno náramky a zlatavé sandály. Voda, kterou ji děti v horku zlily, na svršcích udělala vzor kamuflage… Každopádně její outfit byl ve stejném duchu jako modely, které zpěvačka nosí i ve chvílích, kdy ví, že bude fotografům pózovat. Ona si prostě drží styl a ani paparazzi ji nenachytají, jak se lidově říká, na švestkách.

Dara Rolins v domě své sestry Jany
Autor: archiv Blesk

 

Ivana Gottová na výletě v ZOO

Choť slavíka z Bertramky vyrazila spolu s rodinkou podívat se na africkou faunu do Dvora Králové. Jakou holčičku při jízdě na kole krotí, těžko říci, ale jisté je, že svým outfitem mile překvapila. Příjemně ležérní kombinace tílka s dlouhou etno sukní, neméně příjemné barevná variace na téma temná modrá, vínová a hořčičně hnědá, přirozeně rozevláté vlasy a dobře vybrané sluneční brýle rozhodně předčí modely, jež na Ivanu věší v primáckých VIP zprávách televizní stylisté.

Ivana Gottová
Autor: archiv Blesk

Karel Gott na safari v Dvoře Králové

Do královéhradeckého kraje se s Ivanou a dětmi vypravil i Mistr. Ničím nepřekvapil, jako vždy vypadal velmi úhledně. Z jeho letitého, navýsost klasického stylingu se vymykala pouze košile přes kalhoty, kterou poslední dobou dovnitř nesouká. Zda to dělá kvůli jemnému, věkem daném bříšku, anebo pro mladický vzhled, těžko říci. Každopádně dlouhé rukávy se zapnutými manžetami na šarmantní ležérnosti nepřidají. Když už dlouhý rukáv, tak nikoli na košili, ale jemném vzdušném pulovru z hedvábné příze. Podobném jaký s oblibou nosí fešácký Brad Pitt.

Karel Gott v ZOO
Autor: archiv Blesk

Kateřina Klasnová na nákupech

V centru metropole zastižená místopředsedkyně Poslanecké sněmovny za Věci veřejné, je fešná blondýna, která svou image staví na luxusních,většinou nadčasově elegantních a nenápadných modýlcích korunovaných přepychovými kabelami, jež společenský úspěch snobsky puncují. Takovému stylu se nezpronevěřuje ani tato kreace sestávající z obepnutých tmavomodrých džínsů, blůzy s  aplikacemi plus malé jmění čítajících značkových bot, jejichž dekor s květy na halence neladí.. Před kamery do Paramentu se žena Víta Bárty obléká vytříbeněji, stylově čistěji.

Kateřina Klasnová
Autor: archiv Blesk

Mel B při korzu Prahou ¨

Členka oblíbené skupiny Spice Girl přijela z Londýna, kde měla vystoupení, s partičkou přátel relaxovat do Prahy. V novinách se houfně řešil flíček, jenž se objevil na jejím přiléhavém pouzdru pod zadkem. Ale stejným, ne-li větším trapasem byla nit visící z rozpáraného založení kobaltových šatiček. A údiv vzbuzovaly i barevně vyladěné lodičky na neskutečné jehle, které na procházku městem obula. Když poznávat krásy Prahy, tak proč na nohou bolestivě vyvrácených mega vysokými podpatky? Přítelkyně Mel B byla rozumnější. Do rozpálených ulic zvolila rozevlátější šaty a k nim pohodlné pantofle na pryžovém klínu. Kombinace by relativně prošla, nebýt značkové kabely, která se svým charakterem k botám těžce nehodí. Vyladit se v barvách, pokud schází jednota stylu, zkrátka nestačí

Mel B v Praze
Autor: archiv Blesk

 

 

 

Fotogalerie
6 fotografií