Renata Langmanová Česká Miss 2006 Volné, maximálně jednoduché šaty ze splývavého materiálu, které pouze zdobí lem kovových pecek kolem uzavřeného výstřihu. Luxusní střevíčky a glamour elegantní psaníčko. Skvělý vzor vytříbenosti, jež dráždivou přitažlivost neumenšuje. 

Hodnocení: 1

 

Autor: Hermína.cz

Nebezpečné detaily

Pudrově šedohnědá barva s bílým základem elegantně ladí. Aplikace rozstřepeného tylu na klopě psaníčka minimalistický outfit koketně koření.

 

Dominika Kadlčková Modelka Kontrast silného úpletu s průstřihy odhalujícími tělo je působivý. Nezvykle efektní jsou i prošívanou kůží zdůrazněná ramena. Lodičky i kabelka s kreací ladí. Jen náušnice měla z anorexie a užívání drog kdysi podezřívaná Dominika vynechat. 

Hodnocení: 1

Autor: Hermína.cz

Nebezpečné detaily

Prošívaná linii ramen zdůrazňující kožená vsadka je maximálně atraktivní prvek, jenž závěsy v uších vylučuje. Kazí čistotu stylu, ředí efekt akcentu.


Iveta Toušlová Moderátorka ČT Kypré tvary v princes koktejlkách vyniknou. Ostře žlutá s akcentem černé vyznívá dobře. Bohužel bižuterní korálkový závěs a koženkový úvaz v pase se spolu perou, jsou laciné. Navíc módně out. Celek působí staromódně, dost provinčně. 

Hodnocení: 4

Autor: Hermína.cz

Nebezpečné detaily

Dlouhý závěs na krku se neslučuje s dlouhými konci uvázaného pásku. Také platí, že u princes šatů by se měla zachovat jejich čistá projmutá linie.


Kateřina Kristelová Moderátorka

Make-up dámy, rudá rtěnka na ústech, špičaté večerní lodičky na platformě. K tomu rozstřepená plátěná minisukně, nátělník s ikonickým znakem Rolling Stones, hodinky z blankytného plastu. Tak to je stylová rozpolcenost hodná schizofrenika. 

Hodnocení: 5

Autor: Hermína.cz