Marilyn Monroe, aktérka erotických snů milionů mužů na této planetě, která (jak přiznala psychiatrovi), nebyla schopná orgasmu, mezi geniální herečky, nejkrásnější ženy nepatřila, a ani stylotvorným módním vzorem nebyla. Existovaly víc talentovanější, disciplinovanější i fyzicky dokonalejší divy.

Ikona ženské smyslnosti

Přesto se stala ikonou ženské smyslnosti, dráždivé přitažlivosti. Důvodem byla její jedinečnost. To, čemu se říká charisma. Muže navýsost vzrušující kontrast lepých ženských křivek a jisté plachosti z ní vyzařující. Protiklad zkušené, slávou zmítané divy s  nevyspělou duší Lolitky. Našpulené rty, vyzývavý dekolt, klenuté boky, jejichž smyslně houpavý pohyb umocňují lodičky  - údajně s jedním neznatelně kratším podpatkem…

Made in Monroe

Marilyn ztělesňovala femme fatale i bezbranné, sladce naivní děvče, které každý chlap touží ochránit. Na tak třaskavou, pro muže vysoce nebezpečnou směs made in Monroe, recept není. Tu sudičky v dobrém i ve zlém dávají do vínku. Bohyni Marilyn na ni vymezily pouhých šestatřicet let.

Fotogalerie
14 fotografií