Známá tvář společenských rubrik, Hanychová, která stále neví, zda si má pěstovat image vzorné matky nebo skandalistky, dělala v pražském Hlitonu, kde svého času bydlel Michael Jackson, Julliette Binoche či Tom Cruise, propagaci nejen snovým limuzínám, ale i jisté značce energetických drinků a doutníků. Zřejmě měla svým zjevem svět výjimečných požitků pro výjimečné muže puncovat. 

Nutno říci, že žádnou Pretty woman, která se z pouliční prodejné holky stala úchvatnou lady, Agáta nepředstavovala. Na to měla příliš tvrdě nalíčené oči, v naučené grimase našpulené rty, prvoplánově vyzývavé šaty z umělé silonové krajky se sporým, body připomínajícím vypodložením.

Na žádoucí uhlazenosti, rafinované sofistikovanosti nepřidaly ani kožené lodičky na platformě vyrovnávající nepříčetně vysoký podpatek, či kožená, k charakteru šatů nevhodná, punkovými peckami zdobená bunda.

Zkrátka Agáta Hanychová jako symbol luxusního světa uvěřitelná nebyla. A její styling mohl povzbudit pouze pány, na něž jistá ordinérnost funguje jako viagra.

Fotogalerie
6 fotografií