Volné, v pase nabrané minišaty s nátělníkovým dekoltem doplněné krepsilonovou pavučinou tříčtvrtečních, silonovou kraječkou lemovaných legín. Na nohou špičaté, stylově nevhodné, lodičky se štrasovou přezkou mající svou slávu dávno za sebou. Hrdlo zdobí zajímavá bižuterie v kombinaci kovu a perliček. Přes ruce je přehozený výrazný pléd s etno potiskem. Ostatně ten Světlana nosí téměř všude, kde se objeví… Proboha, co tím chtěla Nálepková vyjádřit?

Tak tohle je nemožný mix neslučitelných prvků na jednom poli. Zejména kombinace oněch kolotočových legín, střevíčků a výrazně barevného šálu působí zoufale. Zdá se, že Nálepková uvízla v síti nevkusu, chce se říci na adresu rozebíraného, kdejakého estéta jistě deprimujícího outfitu.

Řada lidí může namítnout, že Světlana si účinkováním v divadle příliš peněz nevydělá, nemá na parádu peníze. Proto zřejmě nosí jeden šál, špičaté lodičky, jímž hrana trendů odzvonila. Nicméně i tak platí, že vkus není otázkou solventnosti, ale citu pro věc. Módní kultivovanosti.

Dobře vypadající, outfit respektující a trendy akceptující boty se nabízí i v cenách dostupným všem. Fakt, že někdo nemá na nákupy v luxusních buticích, zkrátka neznamená, že na sebe bude soukat legíny. Pouťově síťované legíny.

Mimochodem legíny, jež se staly morem nevkusné ulice, nosí Nálepková s oblibou několik let. Tím se mezi dav zařazuje, byť v mládí, kdy s prvním mužem s Michalem Nesvadbou vystupovala v Mimtriu, nic takového nehodlala.

Možná má dojem, že jí přináší šarm ležérnosti, dívčí pel. Není to pravda. V souvislosti s Nálepkové účesem, nalíčeným obličejem, výrazem, zkrátka jejím typem rozhodně ne.

 

Fotogalerie
7 fotografií