Veronika se v módním světě coby modelka už nějaký čas pohybuje a jistě ví, jak je pro návrháře těžké se prosadit. Vybudovat si jméno, obstát v konkurenci kolegů, renomovaných značek, dostupné konfekce. Zejména když chybí finanční zázemí. A přiznejme si, že leckdy i talent, schopnost být jedinečný a zaujmout.

Ono finanční zázemí by mohl Machové poskytnout její partner, hokejový reprezentant a hvězda sibiřského Avangardu Omsk, Roman Červenka. Prorazit musí sama. Pokouší se o to vytrvale, krok za krokem a popularity, kterou díky soutěži Česká Miss získala, využívá při každé příležitosti.

Zatímco jiné modelky ve společnosti oslňují v porůznu vypůjčených kreacích, Veronika zásadně obléká své vlastní modely. Naposledy to byla bílá, elegantně strohá toaleta se zdůrazněnými rameny, kterou díky hlubokému výstřihu k pasu kdekoho na nedávné volbě nové České Miss fascinovala. Lepší reklamu si udělat nemohla.

Další modely, které Machová předvedla Blesku, už tolik dobré nebyly. Připomínaly prezentaci krejčovského salonu, kde vám ušijí originální společenskou kreaci na zakázku. Výběr atraktivních materiálů, jež Veroniku při jejím pobytu v Rusku tolik fascinují, postrádal jednotící prvek a stejně tak jej neměla linie. Chyběl koncept. Chyběl styl, leit motiv. Různě rozvedený v jednotlivých řadách kolekce. Zatím to vypadá, že si Machová na návrhářku hraje. Počkejme si tedy, co předvede v ucelenější formě na své květnové autorské přehlídce.

Fotogalerie
6 fotografií