Většina diváků, jež se slavnostní premiéry pod režisérskou taktovkou Roberta Johansona zúčastnila, byla v černé. A to od hlavy až po paty. Někteří černý základ alespoň rozsvítili nějakým více či méně vkusným prvkem. Dost často parádou hodnou křiklavého vkusu některých italských butiků. Jako například zpěvačka Yvetta Blanarovičová.

Herečka Jana Švandová dobře vsadila na nesmrtelný akcent v podobě bílých manžet a límečku. Bohužel volba saténových, luxusní tepláky připomínajících kalhot s naskládanými sámky a pružným pasem na tkaničku byla nepochopitelná stejně jako top kombinující sportovní žebrovaný úplet s transparentním glamour šifonem.

Manželka  Pepy Vojtka, Johanka, se tentokrát trefila. Pohrála si s hrubou krajkou, krátkým lesklým plyšem a materiálem s charakterem tuhého bavlněného popelínu. Střídmé, pudrově růžové doplňky outfit elegantně osvěžily. Moc jí to slušelo a dobře vypadal i rocker Pepa, který mimořádně neměl koženou bundu, ani kabát, ale sportovně elegantní sako. Dress code na premiéru to sice nebyl, ale tomu dostál - jak je u nás zvykem - málokdo.

Překvapivě úsporný byl i Vojtkův kolega z Hlasu, Michal David, který monolit černé poněkud sporně rozbil Armani páskem s tepanou country sponou a ještě spornější torničkou na mobil. Jeho půvabná choť Marcela si měla vzít méně lesklé nylonky a odložit vestičku s perleťovými knoflíčky. Lépe a hlavně stylověji by dala prostor šatům a barevnými sklíčky vykládanému psaníčku. Exotem premiéry se jednoznačně stala moderátorka Eva Decastelo v kanárkově žlutých krajkových šatech, k nimž obula brčálově zelené lodičky na obří korkové podrážce. A aby toho nebylo málo, přidala sportovní metalickou kabelu, v níž by odnesla týdenní nákup pro rodinu…Tady ani hamletovskou otázku Být, či nebýt nemá smysl si klást…

Fotogalerie
9 fotografií