Vítek Bárta drží image solidního muže dál.
Autor: Blesk
Vít Bárta image solidního muže drží dál. Vlněný zimník má persiánový límec, oblek z odlehčené vlny vysoce situované klopy do špičky. Dírka na tradiční květinu nechybí. Takový model u masově oblíbené zn. Zara nekoupíte, tohle je patro aristokracie. Vázanka je opět jiná, pohled rozpoložení duše jednoznačně ilustruje, poněkud zrazuje. Stejně jako ten malý bílý flíček na klopě. Nikdo není dokonalý, říká se…

Styling Lenky Andrýskové byl vzhledem k formálnosti soudního přelíčení přinejmenším diskutabilní.
Autor: Blesk

Lenka Andrýsková byla jednou z mnoha předvolaných členů strany Věcí veřejných. Její styling byl vzhledem k formálnosti soudního přelíčení přinejmenším diskutabilní. Rozevláté neupravené vlasy a plátěný minimalistický hábit pro víkendové dny. Připomínala matku několika dětí, která věčně nestíhá. Po večerech batikuje trička a sestavuje jídelníček racionální výživy...

Kristýna Kočí opět potvrdila, že revoluce a styl nejdou vždycky ruku v ruce.
Autor: Blesk

Kristýna Kočí opět potvrdila, že revoluce a styl nejdou vždycky ruku v ruce. Bez ohledu na pole, kde se duel rozdají. Vestička v pánském stylu s nemožnými patkami, košile s nesmyslným šátkem, jehož úvaz se stylově pere s límečkem… Tohle je velké fiasko Lízy Doolitlové, které smetlo i jejího profesora Higginse.

 

K soudu se musela dostavit i místopředsedkyně Věcí veřejných Karolína Peake, která se vší loajálností snaží hnojem brodit s s maximální možnou elegancí. Choť Bárty, Kateřina, dala oblíbenou cípatou sukni do čistírny a oblékla vlněné, výrazně vzorované šaty s nakládanými kapsami.
Autor: Blesk

K soudu se musela dostavit i místopředsedkyně Věcí veřejných Karolína Peake, která se vší loajálností snaží hnojem brodit s s maximální možnou elegancí. Ostatně tomu napovídá i její outift – bílá košile, sako, černé kalhoty plus glamour elementy v podobě brože a perel na krku. Choť Bárty, Kateřina, dala oblíbenou cípatou sukni do čistírny a oblékla vlněné, výrazně vzorované šaty s nakládanými kapsami. A svou bývalou kolegyni Kočí, s níž se jako jedna z blondýn podílela na eroticky laděné kampani VV, jednoznačně převálcovala.