Petra Kvitová má za sebou náročný víkend. Český Fedcupový tým táhla při souboji s houževnatými Němkami a prožila si na kurtu těžké chvilky. Oba třísetové souboje však vyhrála a dotáhla Češky do semifinále turnaje ženských tenisových reprezentací.

Další úspěch si připsala i díky nominaci na sportovní cenu Laureus. Na ceremoniál však vyrazila ve smutečních černých šatech. A za ten plusové body od módních kritiků rozhodně nepobrala...

Komentář Františky: Kvitová jako mladá vdova

Příliš černé na jednu mladou půvabnou dámu, chce se říci při pohledu na outfit wimbledonské hvězdy Kvitové, v němž se v Londýně objevila na slavnostním předávání cen ankety Laureus.

Kvitové by mnohem více slušely studené tóny sytě blankytně modré, kobaltové, ostře fialové, anebo ještě lépe nějaký z pudrových pastelů, jenž by ji učinil jemnější, romantičtější.

Bohužel v tomto modelu působí jak mladá vdova. A k tomuto dojmu provokuje nejen nešťastný monolit černé, kterou akcent zlatého psaníčka nemůže jaksepatří oživit, ale i pytlovitý střih šatů podivné délky dlaň nad kotníky.

Rovněž nehezky kratší podšívka a neslušivý, přes šaty jak deka přehozený šál, jenž model a půvab hvězdné tenisky definitivně pohřbívá.

Fotogalerie
7 fotografií