Zeptali jsme se proto naší módní expertky Františky Čížkové, co si myslí o novém looku dvojnásobné maminky a moderátorky Evy Aichmajerové Decastelo:

Hnutí těhotenské mysli Evy Aichmajerové Decastelo bylo tragické – tak nějak bych zhodnotila změnu barvy vlasů velmi příjemné moderátorky. Tato mladá dáma, která na počátku dubna porodila druhé děcko (dcerku Zuzku), je totiž typická bruneta. Pamatuji si ji z dob, kdy nafotila erotický pictorial pro magazín Playboy a hrála v béčkových filmech zahraniční produkce. Byla (a stále je) nádherná holka.

Tehdy s tmavými vlasy, jež dělaly její šedomodré oči ještě průzračnější… Tak proč ta šílená změna, Evičko? Navíc v případě akce Parfém roku dovedená do absurdnosti stylingem ve stylu čtyřicátých let.

Pokud si dobře pamatuji, tak Evička v jistém rozhovoru prohlásila, že se pro blond alternativu rozhodla v těhotenství. Chápu ji - potřebovala změnu, přišla si jako každá z nás v jiném stavu nemožná. „Zafungovaly hormony,“ logicky a lakonicky vysvětlila proměnu. Ona nešťastná metamorfóza měla několik fází a byla dílem známého kadeřníka Libora Šuly. Mimochodem, nechápu, že jí rozhodnutí nevymluvil. Nebo i on si myslí, že blond barva Aichmajerové prospěla? Či se řídí heslem: Můj zákazník, můj pán…

Jistá módní redaktorka jistého společenského týdeníku prohlásila, že plavé vlasy Evu nesmírně osvěžily, projasnily a omladily. V tmavé barvě podle ní vypadala unaveně a ztrhaně… Já takové nadšení nesdílím. Zejména v souvislosti se stylingem na zmiňovaném Parfému roku, jenž Eva moderovala.

Jak sama řekla, snažila se tu o look čtyřicátých let. Výsledkem je parodie hodná travesti show. Lokny, umělé mega řasy a rudá rtěnka sice zadání konvenují, ale ztvárnění připomíná dílo z muzea voskových figurín. Šaty s vlečkou nejsou šťastnou volbou a trio květin na nich je aktem módního úchyla. Evičko, mám tě ráda. Vzpamatuj se. Rozhárané šestinedělí s rizikem horečky omladnic skončilo.

Fotogalerie
11 fotografií